Picture
Onlangs liep ik even snel de rituals winkel binnen om te kijken of er nog nieuwe dingen waren en toen viel mijn oog op de nieuwe lakjes. Rituals had al eerder nagellak in hun assortiment maar de kleuren waren ontzettend standaard. Denk rood/roze/paars. Daarom was ik ook aangenaam verrast toen ik de nieuwe lakjes zag. Er zaten een paar interessante kleuren tussen waaronder Rebel Rose die ik besloot mee te nemen om hem eens grondig te testen.

 
Picture
Bij OHMYALICE heb ik al eerder wat besteld waar ik tevreden over was dus nu mijn tweede bestelling. Dit is wat ik kocht:

- Baviphat island girls bb primer fix $12.18
- Beauty Credit Lovely powder pact moist $11.17
- Etude House LuciDarling Fantastic Rouge #08 $11.67
- Etude House model face color #05
- Etude House Moistfull mist $8.42
+ Gratis Samples

Binnenkort reviews!!
 
Picture
Een tijdje terug heb ik jullie mijn Haul/Reviews van mijn Aide Palettes getoond. Welke hier te vinden is. Ik heb er nog eentje bij gekocht en daar wou ik even de swatches van laten zien!

 
Picture
Zoals jullie al eerder is opgevallen ben ik erg fan van de producten van Posh Brats. De geuren zijn heerlijk en de producten met veel liefde gemaakt.

Vandaag wil ik jullie graag vertellen over een scrub die meteen hoog in mijn favorieten lijstje staat. Benieuwd? Lees snel verder!

 
Picture
Op ebay kwam ik deze set tegen van MAC. Ik had eerst mijn twijfels over de echtheid van de producten omdat ik deze set voor maar $35 incl. verzendkosten heb weten te bemachtigen. De verkoper stond goed aangeschreven dus waagde ik het erop. Ik heb ze nu binnen en vergeleken met mijn andere MAC makeupjes en ze zijn zeker echt!! Ik heb dus gewoon erg geluk gehad :) Kijk mee naar de swatches!

 
Picture
Vandaag een review over de wax tarts van Lunableu. Ik heb er 5 besteld.

 
Picture
Vandaag een kort review van de Honeycat  Coquito  Bubble stuff (een douche/bad gel)

Hola baby! Honeycat has a new treat that's oh, so sweet. I'm all a quiver just talking about it. Coquito! Rum, Coconut, Honey and a hint of milk...oooh, I like that! This super creamy bubble bath with Vitamin E, Milk Proteins, and Shea Butter, will make your skin soft, sexy and sassy. Believe me, I know sexy!

 
Picture
Met trots presenteer ik jullie mijn tweede award! Ik kreeg hem van Xibalba!! Dus als je dit leest ben ik echt vereerd! Ik ben ook een van jou vaste lezeressen en waardeer dit zeker! :)

En dan nu.... Ik moet 5 random facts geven over mezelf (vind dit erg moeilijk lol) en 5 andere nomineren.


 
Picture
Al eerder heb ik een Nouba quattro pallete aangeschaft, de review daarover is hier te vinden. €33,50 blijft een hoop geld voor make up en ik was dan ook erg blij toen ik dezelfde quads voor 5.99 pond!! op ebay zag staan. Ik aarzelde geen moment er bestelde er twee. Helaas is nummer 626 gesneuveld met het verzenden maar daar is een nieuwe van onderweg. Vandaag dus alleen de swatches van #625.

 
Picture
Yay!! mijn bestelling van lunableu is binnen! Alles ruikt super lekker. Helaas is er een wax tart open gegaan in mijn pakketje die een beetje is gaan smelten en daardoor alle andere producten vies heeft gemaakt. Let vooral niet op de vieze logo's.