Picture
Vandaag een kort review van de Honeycat  Coquito  Bubble stuff (een douche/bad gel)

Hola baby! Honeycat has a new treat that's oh, so sweet. I'm all a quiver just talking about it. Coquito! Rum, Coconut, Honey and a hint of milk...oooh, I like that! This super creamy bubble bath with Vitamin E, Milk Proteins, and Shea Butter, will make your skin soft, sexy and sassy. Believe me, I know sexy!
Picture
Picture
De douchegel is er in twee maten en ik heb de kleine ervan.  De verpakking is uiteraard weer super schattig zoals we gewend zijn van Honeycat.

Ik heb de bubble bath in bad getest en heb mezelf lekker verwend door het hele flesje erin te kiepen. Je kunt hier ook gemakkelijk twee keer mee doen en als je het als douchegel gebruikt zelfs nog vaker.

En het schuimt als een tierelier! Even met je handen door het water schudden en er komt een mooi rijk schuimlaagje te voorschijn. Daar houden we van!

En nog iets waar we van houden is de geur! De rum vind ik er niet zo in terug maar ik ruik wel een ontzettende lekkere zoete kokos/vanille/honing geur. Het ruikt super verzorgend en dat is hij ook. Ok verwacht zeker geen super gehydrateerde huid maar je voelt zeker wel dat dit een luxe product is en niet iets van Fa (waar uiteraard niets mis mee is)

Dan het enige nadeel is dat hij best prijzig is. Dit kleine fles kost $8 en ik denk dat er 100 ml in zit. De grote fles kost $25 voor het dubbele. Rare prijsberekening dus. Je kunt beter twee kleine flesjes aanschaffen.

Hij is te bestellen op Honeycatcosmetics.comLeave a Reply.