Picture
Vandaag kreeg ik een mailtje van lumiere cosmetics dat ze hun magazijn aan het opruimen zijn en dat ze veel kwasten in de sale gooien. Ik heb hier nog nooit besteld maar de kwasten zien er prima uit! Ze zijn ook echt goedkoop. Dus als je nog op zoek bent naar betaalbare kwasten zal ik deze link even checken als ik jou was. Misschien zit er iets tussen!

De link: http://www.lumierecosmetics.com/catalog/Brushes-25-1.html

Picture
Powder brush van $12 voor $4
Picture
Foundation brush van $12 voor $3
 
Vaak kom je online van die sites tegen waar je je adres gegevens in kunt vullen en je dan je proefje van hun producten toegestuurd krijgt. Ik zal er een paar voor je in een lijstje zetten.
Ook raad ik je aan om lid te worden van Toluna.nl. Hier kun je je aanmelden om producten gratis te testen. Hier moet je dan wel je mening voor terug geven. Alle activiteiten leveren punten op die je kunt inwisselen voor bijvoorbeeld kadobonnen van de douglas. Hoe leuk is dat!
 
Ik kwam dit tegen op youtube en eyeko gaat zijn nagellak collectie uitbreiden met 5 nieuwe kleurtjes! Vind ze er echt super uit zien en als ze online komen te staan zal ik ze zeker bestellen! Mijn favorieten zijn de mint kleur, de perzik kleur en de lila kleur :)
 
Picture
H&M heeft weer een hele leuke nieuwe limited edition lijn van hello kitty. Ik vind de verpakkingen echt super! Een beetje een kinky hello kitty maar goed.... ;) De collectie bevat onderandere, nagellak, zwarte lipgloss en bodyproducten. Voor jullie heb ik de oogschaduws getest waar ik aangenaam verrast door was. Ik moet zeggen dat H&M make up echt voorruit gaat! Ze bevatten namelijk heel veel pigment! Kijk verder voor de swatches.

 
Picture
Biodermal voeding voor de huid €29,95 voor 60 stuks, 1 per dag

Huidsupplement Anti-huidveroudering is ontwikkeld in samenwerking met Davitamon, autoriteit in voedingssupplementen. Het uitgekiende complex van werkstoffen voedt de dieper gelegen huidlagen en beschermt deze tegen verouderende invloeden van buitenaf. Voor een goede huidkwaliteit.



Eigenschappen
  • Gericht op de diepere huidlaag
  • Ondersteunt de huidkwaliteit
    • Helpt de stevigheid van de huid te behouden
    • Helpt bij ruwheid en droogheid
    • Helpt bij rimpels en nieuwe rimpelvorming
  • Beschermt en voedt de huid van binnenuit
  • Met complex van omega-3 vetzuren, lycopeen, bètacaroteen, vitamine E en C
Aanbevolen gebruik: 1 kleine tablet per dag tijdens de maaltijd met een glas water innemen.

Waarom een huidsupplement gebruiken, als je je huid al verzorgt met een crème?
Een huidsupplement is een goede aanvulling op een crème, omdat deze producten ieder hun eigen ‘specialisme’ hebben. De huid bestaat uit meerdere lagen met verschillende processen en functies. Een crème geeft direct een prettig huidgevoel en laat de huid er beter uitzien. Het huidsupplement heeft van binnenuit invloed op de diepere huidlaag. De actieve stoffen in een supplement worden tijdens de stofwisseling in de bloedsomloop opgenomen. De huid neemt, zoals elk orgaan, uit het bloed waar zij behoefte aan heeft. Een supplement met de juiste combinatie van stoffen kan zo van binnenuit de huidkwaliteit ondersteunen. En dat met slechts één tabletje per dag!

Biodermal Voeding voor de huid
Tegenwoordig verzorgt bijna iedere vrouw haar huid met huidverzorgingsproducten. Om de natuurlijke schoonheid te behouden en zelfs te bevorderen, is men steeds op zoek naar middelen die zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met voedingssupplementen is het mogelijk om de huid van binnenuit te ondersteunen.

‘Voeding voor de huid’ producten zijn ontwikkeld door Biodermal in samenwerking met Davitamon. De Biodermal Huidacademie weet door haar specialistische kennis precies wat nodig is voor het behoud van een gezonde, mooie huid. Davitamon heeft sinds 1928 een zeer gedegen kennis en ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van voedingssupplementen. Door deze unieke samenwerking kunnen nu uitgebalanceerde combinaties van vitamines, mineralen en natuurlijke extracten worden ontwikkeld, afgestemd op specifieke huidbehoeften.




 
Picture
Vandaag ga ik jullie met trots mijn Nars blush stash laten zien. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ze een beetje prijzig zijn maar ze zijn zo mooi! Ik dacht ook altijd 'wat kan er zo goed zijn aan een blush?' Maar dit zijn de zachtste blushes die ik ooit heb geprobeert. Beter dan MAC! Dit is natuurlijk mijn mening. Kijk mee!


 
Essence komt weer met een nieuwe trend collectie, Moonlight genaamd. Het eerste wat in mijn hoofd schiet is twilight. Zou het daar op gebasseerd zijn? Vind het een leuke collectie dus kijk even mee! Wat vinden jullie?
Picture
Picture
Picture
de oogschaduw in drie warme kleuren geeft de ogen een mysterieus accent. voor een complete look kunnen de verschillende tinten ook gecombineerd worden. verkrijgbaar in 01 live forever, 02 into the night en 03 sparkling dawn.
Picture
Picture
de glitter eyeliner straalt verleidelijk als maanlicht en laat de ogen sprankelen! de twee najaarskleuren zijn perfect geschikt voor echte ‘nachtuilen’. verkrijgbaar in twee kleuren geïnspireerd op het maanlicht: 01 live forever en 02 into the night.
Picture
Picture
met moonlight lipgloss krijgen lippen deze winter een verleidelijke koele ‘frosted’ glans. de lippen worden bedekt met subtiele glanspigmenten in grijs en delicaat roze die ze laten schitteren als diamant. voor een betoverende en magische look tot diep in de nacht! verkrijgbaar in de tinten 01 live forever and 02 sparkling dawn.
Picture
deze glanspoeder geeft de teint een sprankelende look, zelfs tijdens ijskoude winternachten. breng de poeder aan op het gezicht, décolleté en de hals om mooie glitteraccenten te creëren. ultieme winterwonderland style! verkrijgbaar in 01 sparkling dawn.
Picture
de nagels krijgen een onwerkelijke glans met moonlight nail polish. de nagellak heeft een subtiele fonkeling en laat nagels er prachtig verzorgd uitzien. voor de perfecte moonlight look! verkrijgbaar in 01 live forever, 02 into the night and 03 sparkling dawn.
Picture
oogstrelende highlights: de poederkwast heeft fijne borstelhaartjes die een ultralicht poeder zachtjes en gelijkmatig over de huid verdelen. voor een stralende en zachte teint tijdens de koude maanden. 
Picture
delicaat en haast onzichtbaar; prachtig fonkelende, microfijne glittertjes voor gezicht en lichaam. voor een effect alsof alsof de huid gekust is door de gloed van de maan. dankzij de bijzonder fijne structuur kunnen de microglittertjes ook gebruikt worden rond de ogen. verkrijgbaar in een verleidelijke kleurencombinatie.
Volgens de website komt deze collectie 1 november uit maar in Nederland is dit volgens mij bijna altijd later. Vind het best een leuke collectie!
 


Picture
Eyeko Magic Mascara

Introducing NEW Eyeko Magic Mascara, from our limited edition line, Eyeko Couture!

Wave the Magic Wand for Long, Luxe Lashes! A touch of luxe for less!

Our NEW lush outsized brush gives lashes dramatically fuller and thicker looking lashes with a voluptuous curl that lasts all day long!

The 3 in 1 formula inks up lashes a treat and is magic to use! Just glide the wand from root to tip to magically transform limp lashes into a flirtatious flutter! Reveal instant full body volume; marvel at the extended length and applaud the amazing curl with astounding resilience!

Eyeko says: “Bravo!! Eyeko Magic Mascara will have your lashes begging for an encore. Volume, length and curl all in one gorgeously magical package!”

Treat yourself to a little luxury for only £9!


 
Picture
Ik zat al een tijdje naar de lipgloss van liparazzi te kijken en heb ze nu eindelijk besteld! Zoals we gewend zijn van eyeko zijn waren ze er binnen een week! Het speciale aan de glossjes is dat er een lampje ingebouwd zit, je kunt dus in het donker je lippen bijwerken! Ook zit er een spiegel aan de zeikant! Ik heb wat foto's en swatches voor jullie gemaakt!


 
Picture
Ik zag dit pakket staan op de site van zester.nl en twijfelde geen moment om deze te bestellen. Ten eerste gaat de gehele opbrengst naar het pink ribbon fonds en ten tweede kost het pakket maar €49,95 en het heeft een waarde van €350 euro. Een beetje jammer was wel dat ik niet echt goed kon zien wat erin zit. Maar zal het proberen te ontcijferen!

dus ik denk dat ik dit gespot heb:

- L'oreal techni.art volume inflator (t.w.v. €15,95)
- Hannah First Aid Defence cream (t.w.v. €68)
- Kylie Minouge couture 50 ml (t.w.v. 36)
- Dove Pro Age bodylotion (t.w.v. 5,95)
- Douglas beauty system rice body care bath & shower gel + verzorging voor de handen (t.w.v. €26)
- Maria Galland Mascara Intense (t.w.v €25)
- Institut esthederm cellular serum
- Ahava Stress Melt Butter Salt (t.w.v. €25,50)
- ???
- Lancaster Blush Stick
- L'oreal resist & shine nagellak (t.w.v. 8,95)
- Maybelinne color sensational lipstick (t.w.v. 11,95)
- Wella Lifetex resist shampoo & foam emulsion (t.w.v. 25)