Picture
Vandaag een review over de wax tarts van Lunableu. Ik heb er 5 besteld.
Our Cupcake Cuties will fill any room of your home with a delicious smelling fragrance. These highly scented wax tarts should be melted using a tart warmer or burner which will release their rich fragrance into the air. The Cupcake Cuties are made from our premium soy wax blend which causes the fragrance to last longer than similar tarts. Each Cupcake Cutie comes sprinkled with iridescent glitter in a silver foil and paper lined cup. Choose from more than 100 yummy scents
Picture
Wat zijn wax tarts? Wax tarts zijn blokjes van wax die in verschillende vormen gegoten kunnen zijn. Door de wax zit parfum olie verwerkt. Je moet de tarts smelten in een brander om de geur vrij te laten komen. Branders zijn onder andere bij de xenos te vinden.

Zelf vind ik wax tarts een ontzettend goed alternatief voor wierook. De geur is zuiverder en je krijgt er zeker geen hoofdpijn van.
De wax tarts van lunablue zijn de eerste die ik test dus vergelijk matriaal heb ik niet maar dan heb ik wel een eerste indruk voor jullie.

En die is zeker positief!! De tarts zijn goedkoop en ruiken super lekker!! Ik heb echt zin om heel de webshop leeg te kopen en alles te proberen. Ook zijn er veel unieke geuren te vinden in de webshop.

De tarts zijn in de vorm van cupcakes gegoten wat natuurlijk erg schattig is. De verpakking vind ik wel wat minder want er is er een open gegaan tijdens het verzenden en alle producten waren vettig geworden door de tart. Een betere verpakking is dus wel gewenst eigenlijk. Ook zijn de tarts redelijk groot.
Picture
Picture
Picture
Lilac blossom in actie in mijn xenos brander.
Zo'n cupcake vult precies de meest gangbare branders maar je kunt natuurlijk ook per stukje branden als je elke dag een andere geur wilt. Ik laat hem gewoon erin harden om hem de volgende dag weer aan te kunnen steken.
De geuren die ik heb gekozen:

- Lilac Blossom: The essence of the first summer Lilacs in bloom
Hmmm Lente!!! Net opgebloeide bloementjes. Duizende velden vol!

- Island Fresh Gain: Lekker fris. Net alsof je net je hele huis heb staan boenen. Een soort van allesreiniger geur maar wel positief.

- Satsuma Guava: A Tropical blend of Guava and Satsuma Orange
Sinaassappel met wat extra zoetigheid, de guava waarschijnlijk. Deze is lekker fruitig

- Mango peach sunset: Island Mangos, kiwi, white peaches and Sweet Oranges Heerlijk voor een warme dag. Deze ruikt ook fruitig maar cocktail achtig. Helemaal niet verkeerd :)

- Norwegian Crumbcake: A buttery gingerbread with spicy notes of safron,clove, nutmeg, cinnamon;and molasses, brown sugar, and vanilla.
pff deze is sterk. Iets te sterk voor mijn smaak en dit is dan ook mijn minst favoriete geur. Deze zal ik in de winter wel waarderen! Zoetigheid, verse koekjes en kaneel.

Er zijn meer dan 100 verschillende geuren om uit te kiezen en ze kosten maar $1,40 per stuk of $12,99 per 12! Er zijn ook nog grotere en die zitten in een afsluitbaar bakje. Deze kosten $2,00 per stuk.

Je kunt ze bestellen op lunableu.comLeave a Reply.