Picture
Onlangs liep ik even snel de rituals winkel binnen om te kijken of er nog nieuwe dingen waren en toen viel mijn oog op de nieuwe lakjes. Rituals had al eerder nagellak in hun assortiment maar de kleuren waren ontzettend standaard. Denk rood/roze/paars. Daarom was ik ook aangenaam verrast toen ik de nieuwe lakjes zag. Er zaten een paar interessante kleuren tussen waaronder Rebel Rose die ik besloot mee te nemen om hem eens grondig te testen.
Picture
Nail Varnish is een langhoudende nagellak, verrijkt met de kracht en glans van edelstenen. Intense, glanzende kleuren gebaseerd op pure edelstenen. Makkelijk in één beweging aan te brengen.

  • Langhoudende nagellak, verrijkt met de kracht en glans van edelstenen
  • Intense, glanzende kleuren gebaseerd op pure edelstenen
  • Verrijkt met de hardste edelsteen Robijn ter versterking van je nagels
  • Makkelijk in één beweging aan te brengen
Ingrediënten:
  • Robijn: De onbetwiste 'koning onder de edelstenen' vanwege zijn krachtige schittering, bijzondere hardheid en intens rode kleur. Het is geen toeval dat het Engelse 'ruby' is afgeleid van het Latijnse 'rubens', wat rood betekent. Natuurlijke robijnen zijn zeer zeldzaam en nooit zonder onvolmaaktheden. Robijnen schenken kracht, energie, moed en hartstocht. Verwerkt in cosmetica stimuleren ze de doorbloeding van de huid, waardoor deze elastischer wordt en een gezondere uitstraling krijgt.
Het ritueel:
Zo'n 5000 jaar geleden maakten de Chinezen al nagellak op basis van bijenwas, eiwitten, gelatinen, kleurstoffen en gom. Hun favoriete kleuren waren rood en zwart. Lange nagels waren ooit een teken van welstand. Rijke vrouwen uit de Chinese Ming-dynastie
bijvoorbeeld lieten daarmee zien dat zij geen arbeid hoefden te verrichten. Gouden of zilveren schildjes beschermden hun met rijstpapier verstevigde nagels. In het oude Babylon en Egypte kon je aan handen en nagels iemands beroep, cultuur en status aflezen. Cleopatra droeg graag roestrode nagellak, Nefertiti Robijnrood. Je nagels zijn een gezondheidsbarometer van je lichaam. En je handen worden gezien als je visitekaartje. Reden genoeg om ze goed te verzorgen en regelmatig te verwennen. Rituals ontwikkelde er een complete lijn nagelverzorgingsproducten voor. Heerlijk om je nagels met liefde te behandelen!
Picture
Picture
De verpakking vind ik geweldig. Zowel als aan de buitenkant als aan het flesje is veel aandacht besteed. Mooi hoogglans zwart doosje met een rode binnen kant. Let ook even op de text aan de binnenkant. Het geeft het product toch wat extra's!
Picture
Het flesje is mooi strak vormgegeven en heeft een mooie zwarte hoogglans dop. Hier houd ik van! Ook bevat het lakje de wide brush. Je zou dus met een veeg je hele nagel kunnen bedekken. Het flesje bevat 10 ml.
Dan nu over de kwaliteit van de nagellak. Hij dekt heel goed en de lak droogt keihard op. Ik stond er echt van te kijken. Zou dit komen door de Ruby die er in verwerkt is? Over de houdbaarheid ben ik ook te spreken. Op de foto heb ik het lakje namelijk al 2 dagen op en dan zitten er normaal echt chips in bij mij. Ja zelfs met lakjes als opi en essie + goede topcoat. Ik ben meer als tevreden! Het enige minpuntje aan dit lakje is de dikte. Je moet echt opletten dat je geen strepen krijgt. Met een beetje oefenen lak je je nagels goed dekkend met 1 laagje.
Picture
Er zijn op dit moment 8 kleuren verkrijgbaar. Onder andere een hele mooie diep rode kleur en een grijze kleur die allebei nog op mijn verlanglijstje staan. Deze keer heb ik gekozen voor Rebel Rose. Een fel roze kleur met een tikje koraal er in, het is net geen neon lakje. Ik vind hem lekker zomers en hij zou het ook prima doen op de voetjes! Je lijkt er extra bruin door.
Picture
Zonder Flits.
Picture
En omdat we de zon moeten koesteren zolang hij er is nog eentje in het zonlicht.
Ik ben echt ontzettend tevreden over deze nagellak dus twee duimen omhoog voor rituals en ik ga er zeker meer halen. Nu alleen maar hopen dat het niet bij deze kleuren blijft. Ze kosten €9,90 per stuk en dat vind ik ze helemaal waard!
7/1/2010 12:33:05 am

Mooie kleur!

Reply
7/9/2010 07:10:37 pm

Echt supermooi kleurtje en mooi meegenomen dat ze zo lang blijven zitten zonder één enkele chip!

Reply
10/5/2010 01:03:09 pm

One crowded hour of a glorious life is worth an age without a name. --Walter Scott

ReplyLeave a Reply.