Vroeger zag ik altijd op tv dat de amerikanen vaak mac & cheese eten. Oftewel een ovenschotel van macaroni en kaas. De bedoeling is dus dat je verschillende kazen smelt met boter en hier dan een sausje van maakt, paneermeel erover en in de oven. Nu heb ik dus gemerkt dat ik dit toch niet kazig genoeg vond, i love my cheese :) Dus bedacht ik dat ik dus net zo goed kaassaus kan gebruiken, makkelijker en lekkerder. Mijn originele recept is wat aangepast naar eigen smaak en dit is wat ik eet als ik bijvoorbeeld ongesteld ben en niet op m'n calorieen let. Happy food!! Voor vele van jullie waarschijnlijk niet lekker maar hou je van pasta en kaas probeer dit zeker!! Je zult me haten als je verslaafd bent net als mij ;) Anyway het recept voor de liefhebbers.

Picture
ja het smaakt zoals het eruit ziet, calorierijk :)
- 75 g macaroni (ongekookt)
- 100 g magere varkensreepjes
- 1 heel zakje kaassaus van knorr
- theelepel geperste knoflook
- scheut maggi
- veel zwarte peper
- handje geraspte kaas voor pasta (van de AH)
- handje geraspte echte cheddar kaas, dus niet die plakjes maar de harde soort  (als je geen rasp hebt kun je het ook in kleine stukjes snijden, het smelt tenslotte toch)


De bereiding: Kook de macaroni volgens verpakking, als deze staat te koken kun je de varkensreepjes bruin bakken in croma.

kaassaus vast mengen met water anders krijg je klonten, er staat geloof ik 250 ml op. Je kunt beter beginnen met 200 ml aangezien deze sausen snel echt te dun zijn en er komt nog wat vocht van je macaroni af. Kaassaus bij de varkensreepjes doen.

Knoflook, maggi en zwarte peper aan toevoegen. Als de macaroni klaar is afgieten en bij de saus doen en als deze te dik is kun je nog wat water toevoegen.

Dit alles in een ovenschaal of bakje doen. De kaas erover heen en 5 minuten onder de grill. Je wilt niet dat de kaas te krokant wordt er moeten uiteraard slierten ontstaan als je een hap neemt ;)
 
Picture
Picture
Orly Mint Mojito


 

De laatste maanden heb ik dit stappenplan volgehouden. Ik doe dit zo'n 1 x per week. Tussendoor lak ik mijn nagels vaker maar dan doe ik geen badje enzo. Ik heb echt het idee dat de producten van nailtek geholpen hebben bij het 'peelen' van mijn nagels (bovenste laagje dat los laat) en ze beginnen beetje bij beetje sterker te worden, ik heb namelijk het type nagel dat je in kunt drukken. Laten we beginnen!

Picture
Verwijder alle resten nagellak die nog op je nagels zitten van de vorige lak beurt, ik gebruik een nagellakremover met aceton, dit is slechter voor je nagels als zonder maar het gaat er een stuk makkelijker vanaf dan die zonder aceton.
Picture
Tijd om te vijlen. Ik probeer zo min mogenlijk van de lengte af te halen want ze groeien nou eenmaal niet zo snel. Het is toch een slim idee om het te doen want het maakt je nagels sterker en ze zullen minder snel scheuren. Vijl 1 richting uit, niet zagen dus. Als ik toch eens zo'n dubbele nagel heb probeer is deze zachtjes weg te vijlen van het oppervlak met zo'n 4 kanten polijstvijl. Je nagel wordt er weliswaar dunner van maar anders scheurt die laag verder af.
Picture
Picture
Breng een goede laag aan van Hema's repair & grow  stimulator. Dit is een soort gel die in je nagel trekt na een tijdje en het moet dus helpen om je nagel sneller te laten gaan groeien. Of het helpt? geen idee eerlijk gezegd maar kwaad kan het nooit. Hierna breng je ook een laagje Cuticle Lemon Oil aan op je nagel riemen. Ook van de hema. Laat dit zo'n 5 minuten intrekken en masseer het dan in de nagel en nagelriemen. Ronddraaiende beweging met een lichte druk.
Picture
Picture
Picture
Nu is het tijd om het nagelbadje klaar te maken. Ik gebruik een stuk verkruimelde bubble bar met voor extra hydratatie een scheut babie olie. Uitraard kun je ook gewoon badschuim gebruiken. Kraan op volle kracht open en warm water erbij doen.... BUBBELSSS Dit is je relax momentje dus steek wat kaarsen aan en doe vooral gewoon niks. Beetje met je handen spelen in het sop werkt erg rustgevend.
Picture
Na 10 minuten geef ik mijn hand een scrubbeurt. Ik gebruik hiervoor een gewone lichaamsscrub, deze is van lady mucks in de geur kiwi lime dacht ik en helaas bijna op. De scrub is op basis van suiker in olie (zout kan wel maar prikt als je wondjes hebt want vaak zo is op je handen) Doe gewoon net alsof je je handen er mee wast alleen wat langer. Daarna afspoelen en afdrogen.
Picture
Breng je favo handcreme aan en geef jezelf een kleine massage. Even in laten trekken en dan vluchtig met een watje met remover over je nagels gaan. Dit verwijderd alles, handcreme en olieen want  iets vettigs zorgt ervoor dat je lakje zo niet goed kan hechten.
Picture
Picture
Ik begin met Foundation II van NailTek, deze is bedoel om je nagels te voorzien van een glad oppervlak. Hij droogt ook mat op, net alsof je niets op hebt.
Picture
Picture
Dan een laagje Intensive therapy II van nailtek. deze zorgt ervoor dat m'n nagels niet peelen :)
Picture
Picture
Tijd voor kleur!! Ik heb gekozen voor OPI banana bandanna, een licht geel creme kleur. 1 laagje laten drogen dan het 2e laagje aanbrengen, deze laat ik niet helemaal drogen en dan doe ik een redelijk dikke laag van nailtek's quiken op. Als het goed is moet deze nu beter aan het 2e laagje hechten en onstaat er een stevige laag op je nagels. Dit is een topcoat die je nagels super snel laat drogen!
Picture
Klaar!! Ik hoop dat iemand er wat aan heeft gehad. Dit is mijn manier en ik zeg niet dat dit werkt voor iedereen maar voor mij doet dat het wel. Daarom wou ik het even delen!
 

Ik wil graag iets met jullie delen wat ik zelf vaak doe. Vaak krijg je een cadeau bij een abonnement waarvan de waarde meer is dan als je het cadeau alleen al in de winkel los zou kopen, zo heb ik de nieuwste remington stijltang + een half jaar glamour voor 30 euro i.p.v. 60 euro voor de stijltang alleen. Het enige waar je op moet letten is dat het abonnemt vanzelf stopt, dit moet er altijd bij staan. Ik had bijvoorbeeld ooit eens een abonnement op beau monde genomen en toen werd er ineens 90 euro van mijn rekening afgehaald omdat ergens met kleine letters stond dat je een contract van 2 jaar hebt. Daar heb ik dus van geleerd en als je het zeker safe wilt spelen kun je het abonnement zogenaamd kado doen aan bijvoorbeeld je moeder of desnoods jezelf. Deze abonnementen stoppen altijd automatisch en dan zou je eventueel weer een nieuw abonnement kunnen afsluiten.

De abonnement zijn af te sluiten via zester.nl en ze verkopen ook vaak losse artikelen en goodie bags voor heel weinig! Maar je moet hier snel mee zijn want alles is snel uiverkocht. Wat leuke ' finds'  die ik heb gespot:

Picture
6x Marie Claire + Lush pakket t.w.v. 62,95 voor 17,50!!
Picture
8x Grazia + Wella Repair hairset t.w.v. 54,00 voor 15!!
Picture
6x Cosmopolitan + bourjois reinigingsset t.w.v. 37,00 voor 20,00
Picture
Een deze heb ik net zelf besteld, 11x Grazia + benefit geurtje naar keuze voor 25,00
 

De zomer is nog niet eens over en O.P.I kondigt zijn nieuwe najaarscollectie al weer aan.

Picture
De collectie bestaan voornamelijk uit lakjes met een creme finish in rood, roze en paars. Ik hoop dat ze snel op transdesign komen. Deze heb ik toegevoegd aan mijn wishlist:
Picture
Pink Flamenco
Picture
Suzie skies in the pyrenees
Picture
Ate Berries In The Canaries
Credit van de swatches gaan uit naar Vampy Varnish
 

Ik zat zo'n beetje rond te zoeken op etsy.com en zag daar deze body producten gebasseert op de personages uit de film/boek Twilight. Ik ben nooit zo'n fan van dit soort merchandise dingen maar dit zag er echt leuk uit en dat wou ik even met jullie delen. De makers van de producten hebben voor elk van de personages een geurlijn ontwikkeld. Best cute!!

Uit de geuren/personages kun je kiezen, ik vind ze persoonlijk erg lekker klinken:
Edward - Honey, lilac & sun
Bella - Freesia & lavender
Alice - Citrus & floral
Jacob - Woods & earth
Picture
Alice Bodyspray ($8) "...a fashion that would break any ballerina's heart."
Alice's scent isn't described in detail like the others.
We know she has a similar sweetness to her brother and
that to James she smelled even better than Bella.
Bella describes her as better than floral or citrus.
So we combined both. Not too sweet, with a soft yet distinctive floral Alice is undeniable beautiful.
Picture
Jacob lipbalm ($4.75) A lip balm to remind you of the heat of Jacob.
Jacob's "chocolate~heat" lip balm is delicious.
Wear the richness of chocolate and the warmth
of cinnamon to represent Jacob.
Picture
Edward balm, spray & lotion ($18.50) Many times we have been asked what we were wearing that smells so good. Can you imagine how delightful it is to respond that we are wearing "Edward"?

His scent has been the most popular and it's no wonder.
When you wear it you smell Heavenly and your skin will have a subtle shimmer too. Could we have it any other way?

Je kunt ze bestellen op http://essenceoftwilight.com/ ik zit iniedergeval te twijfelen, de geuren klinken lekker en de verpakking zier er mooi en strak uit. Wat vind jij?
 

Oftewel alle handgemaakte zepen, bath bombs en dergelijke. Heb natuurlijk veel meer gehad maar dingen voor in bad zijn vaak voor 1x dus kan ze niet forever gebruiken :) enjoy!!

Picture
Heavenly Natural beauty - v.l.n.r : Lemon drop sugar cookie bar - Vintage vanilla rose bar soap - Raspberry truffle soap - Fruit punch lemonade soap bar - Blueberry scrubbie bar - Earths Treasure gem soap.
Picture
Lush: Rockstar & Honey i washed the kids
Picture
Lady Mucks v.l.n.r: Wild poppy lotion bars - Rose & petals cocoa butter bath melt - banana soap - glamour puss soap
Picture
Moon's Harvest : Mojito Monday - Chocolat cherry - Moonlight breeze bathbombs
Picture
Mini bathbombs, geuren weet ik niet want het is een verassing welke je krijgt en ze zijn niet gelabelt.
Picture
Napolean bath bling dessert  & me me me bubble bar sample.

Notd

7/20/2009

1 Comment

 

Iets waar ik niet zo goed in ben omdat ik het niet zo vaak doe... oefenen dan maar...

Picture
Picture
Ik heb het french manicure lakje van bourjois gebruikt (die met dat speciale kwastje) en de KOH calcium nail whitener
 

De meeste van jullie zullen het al kennen maar ik wil toch even een klein stukje schrijven over ebates. Wat is ebates? Nou dit is dus een cashback programma waar veel online winkels bij zijn aangesloten (denk aan ebay, fragrancex.com) Cashback is letterlijk vertaald geldteruggave wat het ook eigenlijk is. Over elke aankoop die je maakt via de website, dus inloggen en dan op de winkel of webshop waar je wilt shoppen klikken, krijg je zoveel procent terug. Ze storten het 1x in de 3 maanden terug op je paypal, en het werkt echt! Het is een kleine moeite maar als je geregeld wat online koopt kan het aardig oplopen. Hier mijn betalingen:

Picture
Als je toch van plan bent om je in te schrijven zou je dit dan via deze link willen doen. Dan krijg je $5 beginsaldo en als je een aankoop doet krijg ik ook een bedrag. Dit wil ik dan graag voor winacties gebruiken aangezien ik aan geen andere kant gesponsort wordt ;)
 
Picture
Enige tijd hoor ik al positieve reacties op de artikelen van ecotools dus wou ook wel iets proberen. Aangezien ik bijna omkom in de kwasten heb ik gekozen voor de facial buffs. Een soort pad om je gezicht mee te scrubben. Denk aan zo'n natuurlijke scrubhandschoen maar dan in het klein. Ze komen per 2 in een zakje voor $2. Er staat op dat je ze tussen de 1-3 maanden moet vervangen. Denk dat ze vanzelf wel kaal worden of slijten.

Ik heb de pad dus getest en het eerste wat me opviel is dat hij zich vol met water zuigt. De bedoeling is dat je er een beetje van een willekeurige facewash op doet en dit met een ronddraaiende beweging over je gezicht aanbrengt. Oftewel je kunt van je favo facewash een scrub maken. Heel fijn! Het opschuimen ging prima en had het idee dat ik minder hoefde te gebruiken omdat het door de pas meer begin schuimen. Achterhand was mijn huidje glanzend, zacht en glad maar wel in desperate need of een cremepje. Er staat op de verpakking dat ze de achter kant kunt gebruiken om je gezicht normaal te reinigen, je scrubt tenslotte niet elke dag. Vind het wel een fijn product en zeker voor de prijs! De mijne komt van the makeup mix shop. Wel een minpunt vind ik dat het best een stijf sponsje is dus je kunt niet zo lekker bij de zijkanten van je neus. Beetje jammer...