Picture

Ik was een weekje in belgie en was mijn evian gezichtspray vergeten dus ging voor een nieuwe kijken bij de kruidvat en daar zag ik dit merk staan. Nog nooit van gehoord en volgens mij was het ook net nieuw in het schap. Ik had een beetje haast dus kon niet goed kijken plus het was best druk! Ik besloot om de rozenwater tonic te kiezen in sprayvorm in plaats van mijn geliefde evian. Rozen extract is overal goed voor dus dacht dan probeer ik dit eens. Persoonlijk vind ik dat het 10x beter werkt om je make up te fixeren dan een bronwaterspray. Je huid trekt een beetje samen en je porien worden minder zichtbaar! Heb nu zo'n spijt dat ik niet meer van het merk heb meegenomen. Dus als iemand weet waar je het in nederland kunt kopen, let me know! Ze hebben een hele verzorgingslijn en voor iedere huid iets wils. Er zijn al 6 verschillende tonic's elke met een ander bloemextract en ook allemaal met verschillende eigenschappen. Ook zag ik op de site kleiproducten staan met rassoul die ik graag zou willen proberen. De tonic koste rond de 4,50 euro voor 150 ml als ik het me goed herinner.

 
Picture
Kruidvat rozen handcreme is een verzachtende creme met frisse rozengeur. De toegevoegde sheabutter en rozenextract hebben een hydraterende en verzorgende werking en verzachten de huid intensief. Deze creme trekt snel in de huid en maakt de handen zacht en soepel.

Ik heb de handcreme getest en ik zou hem echt aanraden! Ik heb deze nu in mijn tas als ik op mijn werk ben. Hij is heel licht van textuur en trekt enorm snel in, het lijkt wel een beetje op een gelcreme. Voor op mijn werk is dit natuurlijk erg handig omdat dan niet alles onder zit, wat dus wel met de meeste handcreme's gebeurt. Hij ruikt ook nog eens heel lekker fris en kost rond de 2 euro voor 100 ml. Wat wil je nog meer? oh ja en je huidje wordt ook nog eens poezelig zacht! Het enige vervelende is dat als het heel warm is de lotion er zo uitloopt omdat hij zo dun is maar dat neem ik maar voor lief!!

Picture
 
Picture

Via google kwam ik op de site van Jess' Bee Natural. Een bedrijf dat natuurlijke producten maakt, ik zag wat leuke dingen staan en tijdens het browsen tussen de producten kwam ik erachter dat ze hun lipbalm gratis aanbieden, je hoeft alleen $2 verzendkosten te betalen. Het duurde wel redelijk lang voordat hij binnen was maar het is echt een fijne lipbalm. Heb hem in de smaak lime gekozen en die is lekker fris en limonade achtig :), de balm zelf is niet glossy ofzo en niet erg vet, wel blijft hij goed zitten en je lippen worden er echt zacht van! Voor $2 is het natuurlijk extra leuk om te proberen. Klik hier om het te bestellen. Je kunt zelf de smaak kiezen. waarschijnlijk ga ik nog wel eens iets bestellen, kijk eens naar de happy skin lotion bar. Die vind ik er zo leuk uit zien!

 
Picture

Ben een weekje naar belgie geweest en aangezien we hier in Den Haag geen mac store hebben (schandalig, mag ik dat even zeggen?) moest ik even een bezoekje brengen aan de mac store in wijnegem (kon hem in antwerpen niet vinden, hoe dom) Echt hele lieve dames daarzo, beter als in amsterdam waar ik heel kort af werd geholpen. Heb me redelijk kunnen inhouden al zeg ik het zelf. Geen perfecte foto's omdat ik het niet kon laten het te gebruiken.

Toen ik binnekwam zag ik als eerste het display van style warrior. Ik wist dat ik de brave new bronze lipstick zowiezo wilde en heb ook 2 oogschaduws gekocht. Lees verder voor swatches & foto's


 

Ik heb weer 2 nieuwe geurtjes aan mijn parfum stash toegevoegd, ik ben een echte parfum-addict en heb nu zo rond de 30 flesjes. Zet mij in een willekeurige parfumerie neer en ik vind gegarandeerd iets!

Het eerste geurtje waar ik voor gekozen heb is Hypnose senses van lancome. Dit is de nieuwste geur van Lancome. Ik heb de normale Hypnose al en werd meteen enthausiast toen ik de nieuwe versie op de tv zag. Hypnose is een van mijn favo geuren namelijk.
Ik dacht in eerste instantie dat het om een zomerversie van de normale zou gaan maar niets is minder waar. Het is echt een heerlijke parfum. Zoet een bloemig, minder kruidig dan haar grote zus. Ik vind het persoonlijk iets weg hebben van miss dior cherie. Dat is de eerste geur die in me opkomt als ik er een moest kiezen.

Picture
Ik heb gekozen voor de eau de parfum 75 ml versie en deze kost rond de 70 euro
Wat lancome zegt: Met Hypôse Senses interpreteert Lancôme de chypre geurfamilie, favoriet van menig parfumhis, en verfijnt deze met bloemaccenten. Een opmerkelijk verfijnd en sensueel parfum wordt onthuld. Een parfum om te dragen als een tweede huid. De prachtige flacon is elegant & oneindig vrouwelijk door de sensueel gevormde spiraal van glas.

Top
Roze peper & mandarijn

Hart
Osmanthus bloem, rozenblaadjes & honing

Basis
Patchouli, benzoë hars, labdanum roos & tonkabonen


 
Ik kon het niet laten om nog een geur te kopen en dat is Eau de toilette florale, een nieuwe versie van kenzo amour (ja weer een geurtje waar ik het origineel van heb!) Deze is ook weer heel anders dan zijn origineel. Deze vind ik een kruidige musk geur en deze is heel fris. Misschien klinkt het raar maar zou hem het best omschrijven als een bloemige frisse groene geur (misschien dat niemand begrijpt wat ik met groen bedoel maar kan het even niet anders omschrijven!) Een lekker fris geurtje voor de zomer, ik heb voor deze gekozen omdat mijn collectie voornamelijk uit zoete kruidige geuren bestaat. Eeen keer wat anders dus.
Picture
Eau de toilette 40 ml voor 52 euro
 

Don't let dry lips fall from the tree! Get Tom Jack's all natural lip balm to set your lips free.

Via google kwam ik op de website van Tom Jack's chapbalms, het betreft handgemaakte lipbalms in tinnetjes. Laat ik nu net eem sucker zijn voor lipbalms in tinnetjes. Deze dingen schreeuwen verzamelen!

Ze kosten $3 per stuk  en ze hebben 8 smaken op het moment! Heb er twee besteld namelijk orange & peppermint. De substantie is een beetje hard in het begin maar na een paar keer gebruiken wordt het al wat makkelijker smeerbaar, het laat een voedend dun laagje achter op je lippen. Hij is hierdoor ook prima onder lipstick te gebruiken. De smaken zijn wel echt sterk, je moet hier van houden wat ik dus doe! Geen chemische geuren maar natuurlijke olieen. De peppermint versie dubbelt een beetje als adem verfrisser zo sterk is hij! Orange ruikt heel erg sterk naar die sinaassappel ijsjes, die ze ook in peer en aarbei hebben. Die simpele. Echt heel erg lekker. Ik wil ze iniedergeval allemaal!


 
Picture

Omdat ik wil weten of er meer is naast EDM ben ik online gaan zoeken naar wat samples en kwam ik via ebay bij Ultimo Minerals uit. Ze verkopen redelijk grote samples voor $1. Ik heb 1 foundation, een highlighter en 3 oogschaduws gekozen om te proberen.


 
Picture

Onlangs kwam ik via google terecht bij het merk balm balm, ik kon hierover eigenlijk heel weinig vinden qua reviews enzo dus besloot het zelf maar eens te proberen.

Zal eerst even een korte intro geven over het merk, eigenlijk is het een bedrijf dat producten maakt die alleen 100% natuurlijke ingredienten bevatten. Heel veel bedrijven claimen dat hun producten natuurlijk zijn maar dit is vaak niet 100%, volgens mij mag je als je product meer dan zoveel procent natuurlijke ingredienten bevat het natuurlijk noemen. Een beetje misleidend dus.

Het aanbod van balm balm bestaat voornamelijk uit balsems die je overal voor kunt gebruiken, omdat ze natuurlijk zijn. Als je bijvoorbeeld een lipbalm koopt kun je deze prima op de rest van je lichaam gebruiken, alles is natuurlijk en je kunt je er van top tot teen mee insmeren. In feite kun je dus de voetbalsem als oogcreme gebruiken al is dat best een raar idee. Het verschil tussen de producten is dat de textuur anders is, dit veranderen ze door de hoeveelheden olieen te veranderen. Een lippenbalsem hoort dus wat vetter en harder te zijn als een face balm.

Later hebben ze ook nog pure parfum aan het assortiment toegevoegd en een bath & body oil.

Ik heb de face en de lipbalm getest van het merk en ik was echt tevreden!


 

Mijn eerste filmpje is een feit, weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Zeggen jullie het maar. Vind het vooral erg vreemd haha.