Picture
Heb weer een bestelling geplaatst die onderweg is!

 
Picture
Dit kwastensetje heb ik gekocht om bij mijn vriend neer te leggen. Het leek me erg handig omdat ik het hem niet aan wil doen mega veel spullen daar te laten rondslingeren lol. Ik kocht ze bij deze ebay verkoper en heb totaal $7 betaald!!

 
Picture
Rimmel lipstick, maybelline lipstick, maybelline oogpotlood en rimmel wenkbrauwpotlood.
Uiteraard kon ook ik het niet laten om wat dingentjes bij de kruidvat mee te nemen. Het is niet veel maar vond het niet nodig alleen maar dingen te kopen omdat het 50% korting heeft.

 
Picture
Vandaag heb ik iets voor jullie waar ik ontzettend enthousiast over ben. Op ebay vond ik dit palette (verkrijgbaar in goud en paars) en wat ik zag op de voorkant was dacht ik een miss rose logo. Al eerder kon je over miss rose lezen in deze post.

 
Picture
De sweet collectie is nog maar net uit en die zomer collectie wordt al gemeld in beauty blog land. Kijk mee naar de prachtige foto's van Temptalia.com!!

 
Picture
De primer kocht ik op ebay voor zo'n €11 inclusief verzendkosten. Het is een kleur corrector. Die moet er dus voor zorgen dat je qua kleur een egale huid krijgt. Ik teste de anti dull primer voor de lichte huid. Lees verder.......

 
Picture
Dit recept is ook heerlijk met kippenbouten in plaats van kipfilet en het lekkerst geserveerd met Bouillon krieltje. Helaas niet in huis.

 
Picture
from may until june 2010, the new trend edition “into the wild” brings the glorious colours and emotions of africa to life. pastel shades are combined with strong browns to create natural, radiant styles for the summer. hints of gold, rosé and grey help you create fresh looks and mirror the rich colours of the wilderness. the early months of summer are sure to be hot and wild with essence “into the wild”!

deze trend edition is (voorlopig nog) niet verkrijgbaar

 
Picture
Vandaag een Haul/Review post van de prachtige Aide palettes die ik besteld had op Tamanala.com. Ben er echt super blij mee en ga de rest zeker ook nog eens bestellen. Vooral de oogschaduw is indrukwekkend voor de prijs. Kijk even mee!