Picture
Picture
Ik ben een ontzettende lippenbalsem fan en mijn collectie groeit sinds de zomer in zicht is. Ik ben dan ook altijd op de loer voor mooie verzorgende balsems (liefst met tint) die de te zware lipstick kunnen vervangen. Toen ik op de blog van Myrna kwam (superleuke blog trouwens die ik dagelijks check!) ging mijn hartje sneller kloppen. Wat ik vond? Erg mooi uitziende lippenbalsems van het griekse merk korres. Ik heb ze meteen op ebay besteld en vandaag kwamen ze binnen!

 
 
Picture
Mijn pakketje van transdesign is binnen. Net op tijd aangezien ze niet meer verzenden met de flat rate box :(

 
Picture
Bij mijn laatste posh brats haul kreeg ik 3 shampoo samples cadeau en heb de cap n jack getest vandaag! Lees mee wat ik er van vond!

 
Heb wat dingen ontvangen en gekocht deze week dus stop ze even voor het gemak in een gezamelijke post!
Picture

 
Picture
Op zich een erg leuke kleur, de sunstantie is helaas wel wat stroperig en dus moeilijk te lakken. Dit zijn twee laagjes.
 
Picture
Na mijn eerste haul op poshbrats.com kon ik het niet laten om nog een bestelling te plaatsen bij mijn nieuwe favoriete webshop. Kijk mee wat ik bestelde.

 
Picture
Het merk Benefit gaat de boel lekker promoten binnenkort wat natuurlijk geweldig is. Leuke acties voor fans van het merk (moi included) en uiteraard voor mensen die het merk nog niet kennen maar er graag uit zouden willen proberen, De brow bars van benefit staan bekent om hun brow treatments. Je wordt gewaxed en je wenkbrouwen krijgen een totale make over. Kijk even mee wat er op het programma staat. De brow bars zijn trouwens in nederland te vinden in de sephora shop in shop (shop in shop in shop?? :) )

 
Picture
Ik heb deze palettes besteld in een setje van drie stuks bij deze ebay verkoper voor $8.99 en ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Lekker budget proof dus.

 
Picture
Ik heb deze ooit eens op ebay gescoord. je zult het hier niet vinden maar vooral in landen zoals china. De creams zijn daarom ook meestal in erg lichte kleuren te vinden (lucky me).