Picture
Vandaag heb ik iets voor jullie waar ik ontzettend enthousiast over ben. Op ebay vond ik dit palette (verkrijgbaar in goud en paars) en wat ik zag op de voorkant was dacht ik een miss rose logo. Al eerder kon je over miss rose lezen in deze post.
Miss rose is een merk wat erg omhoog is gegaan op ebay sinds er op blogs en op you tube reviews kwamen over hoe goed ze wel niet waren. Er zijn weinig verkopers op ebay (wat je enige optie is) en die hebben de prijs dus lekker aangedikt.

Ik vond de mijne bij deze verkoper voor $14,95!!!! er staat niet bij dat hij van miss rose is en verder verkopen ze niet veel interessants. Kijk even mee naar de foto's van de verkoper:
Picture
Picture
Picture
Meestal is bij deze foto's het contrast lekker omhoog gegooit maar nee hoor deze is echt net zo fel als op de foto's van de verkoper. Mijn eigen foto's:
Picture
Het doosje wat er om heen zat.
Picture
Ok de verpakking is een beetje tacky.
Picture
Picture
Picture
Zoals je kunt zien zijn er 3 kleurtjes gesneuveld tijden het verzenden. Ja er zitten ook kleuren bij die erg op elkaar lijken maar verder heb ik absoluut niets aan te merken op de oogschaduws. Ze zijn erg shimmery dus als je van mat houd is dit niets voor jou maar wat zijn ze ontzettend gepigmenteerd! Ze brokkelen niet en blenden erg makkelijk! Ja ze zijn gepigmenteerder als mijn vaste mac oogschaduws.
En dat voor 12 euro ofzoiets. Ik kan echt iedereen aanraden deze te bestellen. Als je van fel gekleurde oogschaduw houd is dit gewoon een musthave! Nog wat swatches, let op droog en zonder basis!
Picture
Picture
Picture
Picture
Als je nog andere swatches wil zien druk dan gewoon even op de contact button aan de rechter zijde!!
4/16/2010 11:59:25 am

wat hou ik van jou en je enorm verfijnde neus voor het vinden van leuke oogschaduwpalletjes!! :P jammer dat paypal altijd zo'n gedoe is

Reply
4/16/2010 01:07:15 pm

Wooooow wat een mooie paletjes! Ik heb al zoveel paletten dat ik die van mezelf niet meer mag kopen maar hierdoor ga ik zelfs twijfelen of ik niet toch... :D

Reply
4/16/2010 07:43:04 pm

Wat Prettybudget zegt!
Alleen vind ik paypal zo gemakkelijk dat ik dan weer te snel iets koop daarom :P

Reply
4/17/2010 02:57:24 am

Wat een prachtige palettes en wat een mooie kwaliteit voor weinig!
Vanwege de verpakking lijken ze me ook handig voor onderweg.

Reply
4/23/2010 03:29:28 am

Deze mooeeet ik hebben! Wauw echt super mooi :D Creasen ze ook niet snel? ;)

Reply
4/24/2010 01:14:53 am

Ik heb hem gister ook aangeschaft, kan niet wachten tot het binnen is!

ReplyLeave a Reply.