Ik wil jullie vandaag vertellen over een zonneproduct wat ik laatst ondekt hebt die zeker in mijn top 10 staat. Ik heb het over de Hawaiian Tropic beach balm spf6.

Picture
Als je een goede kleur hebt opgebouwd is de nieuwe Beach Balm een heerlijk hydraterend product dat het bruiningsproces versnelt. De fijn smeerbare balsem met de vitamines A, C en E voedt de huid en zorgt voor een exotische kleur. Dankzij een unieke mix van kokosolie, bètacaroteen en mangoboter bouw je met dit product een diepe en langdurig bruine huid op. Hawaiian Tropic Beach Balm is voor echte zonaanbidders die al een flinke dosis zon hebben gehad. Het heeft namelijk géén beschermingsfactor. Voorzichtigheid geboden dus!


 
Picture
 

Ik heb weer wat lakjes besteld waar ik erg blijf mee ben! M'n collectie groeit... nu alleen nog een manier bedenken om ze op te bergen. Iemand ideeen??

Picture
[OPI] Banana Bandana - I'm his coral friend
Picture
[ORLY] Mint Mojito - Passionfruit
Picture
[CHINA GLAZE] Sneaker head
Picture
[ESSIE] Sag Harbor - Greenport - Cute as a button
Heb met verzendkosten $46 betaald wat dus neer komt op €4.12!! super goedkoop dus :)
 

Ik heb mijn nieuwe palletjes van NYX ontvangen en wou even de swatches met jullie delen! Wil er zeker meer hebben!!

Picture

 
Picture
Ik heb al eens vaker dingen van amuse gehad waar ik tevreden over was dus zag dit palletje en kon het niet laten om hem mee te bestellen. Ben eigenlijk niet zo'n fan van marble eyeshadow omdat ik soms het gevoel heb dat dan allebei me ogen een andere kleur hebben. Raar :) Ik heb de felste gekozen van de 4 combinaties en met marbled eyeshadow is het altijd afwachten wat voor kleur het nou eigenlijk wordt als je je kwast erover heen haalt. Het bleek dus dat de mijne roze/paar tinten heeft. Heel appart aangezien er ook groen in het palletjes zit. De palletjes kosten $4.75  Het is eerlijk gezegd meer een product voor de heb ;)

Picture


 
 
Picture
Atomic
Picture
Shock
 

Ik heb wat nieuwe producten binnen gekregen van L.A. Girl cosmetics wat te bestellen is via nonpareilboutique.com. Ik heb gekozen voor de luxury lipcremes en een eyeshadow trio.


 
Picture

2nd Love is the creation of a 2nd generation cosmetics company based in sunny Los Angeles, California.  We are currently creating and developing quality cosmetics with innovation and style.  We offer a growing line of products that suit all skin types and ages. 

Our website is now featuring our Baked Powder Collection: soft and sheer powders that provide flawless coverage and intense color.  Enjoy!