Ik heb weer 2 nieuwe geurtjes aan mijn parfum stash toegevoegd, ik ben een echte parfum-addict en heb nu zo rond de 30 flesjes. Zet mij in een willekeurige parfumerie neer en ik vind gegarandeerd iets!

Het eerste geurtje waar ik voor gekozen heb is Hypnose senses van lancome. Dit is de nieuwste geur van Lancome. Ik heb de normale Hypnose al en werd meteen enthausiast toen ik de nieuwe versie op de tv zag. Hypnose is een van mijn favo geuren namelijk.
Ik dacht in eerste instantie dat het om een zomerversie van de normale zou gaan maar niets is minder waar. Het is echt een heerlijke parfum. Zoet een bloemig, minder kruidig dan haar grote zus. Ik vind het persoonlijk iets weg hebben van miss dior cherie. Dat is de eerste geur die in me opkomt als ik er een moest kiezen.

Picture
Ik heb gekozen voor de eau de parfum 75 ml versie en deze kost rond de 70 euro
Wat lancome zegt: Met Hypôse Senses interpreteert Lancôme de chypre geurfamilie, favoriet van menig parfumhis, en verfijnt deze met bloemaccenten. Een opmerkelijk verfijnd en sensueel parfum wordt onthuld. Een parfum om te dragen als een tweede huid. De prachtige flacon is elegant & oneindig vrouwelijk door de sensueel gevormde spiraal van glas.

Top
Roze peper & mandarijn

Hart
Osmanthus bloem, rozenblaadjes & honing

Basis
Patchouli, benzoë hars, labdanum roos & tonkabonen


 
Ik kon het niet laten om nog een geur te kopen en dat is Eau de toilette florale, een nieuwe versie van kenzo amour (ja weer een geurtje waar ik het origineel van heb!) Deze is ook weer heel anders dan zijn origineel. Deze vind ik een kruidige musk geur en deze is heel fris. Misschien klinkt het raar maar zou hem het best omschrijven als een bloemige frisse groene geur (misschien dat niemand begrijpt wat ik met groen bedoel maar kan het even niet anders omschrijven!) Een lekker fris geurtje voor de zomer, ik heb voor deze gekozen omdat mijn collectie voornamelijk uit zoete kruidige geuren bestaat. Eeen keer wat anders dus.
Picture
Eau de toilette 40 ml voor 52 euroLeave a Reply.