Deze keer ga ik jullie vertellen over een hele goede website om nagellakjes van o.a. opi, essie en orly te bestellen. Heb hier al vaker besteld en de verzendkosten zijn redelijk vergeleken bij andere sites. Voor 3 lakjes betaal je $10.99 verzendkosten. Alles zit ook goed verpakt trouwens! Ik heb het over Nailetc.

Wat dingen uit de shop: (prijzen omgerekend naar euro)

Picture
OPI Over the taupe €4.22
Picture
China Glaze Entourage €3.16
Picture
Essie funky limelight €3.52
Picture
Orly tennis anyone? €2.81
 
Picture
Picture

Het blauwe lakje uit het setje van L.A. colors in amp'd. base+3laagjes+topcoat.

Ze zijn een beetje doorzichtig de glimmende lakjes dus 3 laagjes is echt nodig! Moet de randjes nog weg halen dus let daar niet op, en jeetje wat zijn mijn nagels weer kort. Hoop dat ze snel weer een beetje opknappen!

 

Kreeg vandaag twee pakketjes binnen jeej!! Wou het gewoon even showen.


Picture
Go on green & Over the taupe
2 OPI lakjes van ebay verkoper joliebeautystore, dit is ongeveer het goedkoopste wat je op ebay kunt vinden kwa OPI. Ik heb gekozen voor go on green en over the taupe. Vind go on green eigenlijk meer blauwig maar dat maakt hem niet minder mooi! heb $15.50 voor beide incl verzendkosten betaald, dat is nog geen 6 euro per lakje! Super goedkoop dus als je bedenk dat ze hier 13 euro kosten!

Picture
v.b.n.o: amp'd - explosive - high voltage
En de drie setjes van L.A. colors besteld via the makeup mix shop  Heb ze gekocht tijdens de 20 % kortings week maar ze zijn zowiezo helemaal niet duur. Normaal zijn ze $5.50 per setje en heb maar $3.95 voor de verzendkosten hoeven te betalen! Kreeg er ook nog een sample bij van haar minerale make up lijn. Kan niet wachten deze te testen!