Picture
Biodermal voeding voor de huid €29,95 voor 60 stuks, 1 per dag

Huidsupplement Anti-huidveroudering is ontwikkeld in samenwerking met Davitamon, autoriteit in voedingssupplementen. Het uitgekiende complex van werkstoffen voedt de dieper gelegen huidlagen en beschermt deze tegen verouderende invloeden van buitenaf. Voor een goede huidkwaliteit.Eigenschappen
  • Gericht op de diepere huidlaag
  • Ondersteunt de huidkwaliteit
    • Helpt de stevigheid van de huid te behouden
    • Helpt bij ruwheid en droogheid
    • Helpt bij rimpels en nieuwe rimpelvorming
  • Beschermt en voedt de huid van binnenuit
  • Met complex van omega-3 vetzuren, lycopeen, bètacaroteen, vitamine E en C
Aanbevolen gebruik: 1 kleine tablet per dag tijdens de maaltijd met een glas water innemen.

Waarom een huidsupplement gebruiken, als je je huid al verzorgt met een crème?
Een huidsupplement is een goede aanvulling op een crème, omdat deze producten ieder hun eigen ‘specialisme’ hebben. De huid bestaat uit meerdere lagen met verschillende processen en functies. Een crème geeft direct een prettig huidgevoel en laat de huid er beter uitzien. Het huidsupplement heeft van binnenuit invloed op de diepere huidlaag. De actieve stoffen in een supplement worden tijdens de stofwisseling in de bloedsomloop opgenomen. De huid neemt, zoals elk orgaan, uit het bloed waar zij behoefte aan heeft. Een supplement met de juiste combinatie van stoffen kan zo van binnenuit de huidkwaliteit ondersteunen. En dat met slechts één tabletje per dag!

Biodermal Voeding voor de huid
Tegenwoordig verzorgt bijna iedere vrouw haar huid met huidverzorgingsproducten. Om de natuurlijke schoonheid te behouden en zelfs te bevorderen, is men steeds op zoek naar middelen die zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met voedingssupplementen is het mogelijk om de huid van binnenuit te ondersteunen.

‘Voeding voor de huid’ producten zijn ontwikkeld door Biodermal in samenwerking met Davitamon. De Biodermal Huidacademie weet door haar specialistische kennis precies wat nodig is voor het behoud van een gezonde, mooie huid. Davitamon heeft sinds 1928 een zeer gedegen kennis en ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van voedingssupplementen. Door deze unieke samenwerking kunnen nu uitgebalanceerde combinaties van vitamines, mineralen en natuurlijke extracten worden ontwikkeld, afgestemd op specifieke huidbehoeften.Picture
Ik weet dat deze eigenlijk voor de oudere huid zijn maar omdat mijn huid zo ontzettend droog is begin ik al last te krijgen van lichte rimpeltjes. Ik gebruik dus zo af en toe producten tegen rimpel. Voorkomen kan namelijk nooit kwaad. Ik gebruik deze pilletjes nu zo'n 2 weken en ik moet zeggen dat ik al een goed verschil in mijn huid zie. Droge plekken beginnen te verdwijnen en mijn huid ziet er wat levendiger uit. Echt super. Ik hoop alleen dat het geen toeval is maar dat lijkt me sterk. Dus heb je net als mij een doffe droge huid dan zou ik deze zeker aanraden. Ook al heb je de 30 nog niet gepasseerd ;)Leave a Reply.