Essence komt weer met een nieuwe trend collectie, Moonlight genaamd. Het eerste wat in mijn hoofd schiet is twilight. Zou het daar op gebasseerd zijn? Vind het een leuke collectie dus kijk even mee! Wat vinden jullie?
Picture
Picture
Picture
de oogschaduw in drie warme kleuren geeft de ogen een mysterieus accent. voor een complete look kunnen de verschillende tinten ook gecombineerd worden. verkrijgbaar in 01 live forever, 02 into the night en 03 sparkling dawn.
Picture
Picture
de glitter eyeliner straalt verleidelijk als maanlicht en laat de ogen sprankelen! de twee najaarskleuren zijn perfect geschikt voor echte ‘nachtuilen’. verkrijgbaar in twee kleuren geïnspireerd op het maanlicht: 01 live forever en 02 into the night.
Picture
Picture
met moonlight lipgloss krijgen lippen deze winter een verleidelijke koele ‘frosted’ glans. de lippen worden bedekt met subtiele glanspigmenten in grijs en delicaat roze die ze laten schitteren als diamant. voor een betoverende en magische look tot diep in de nacht! verkrijgbaar in de tinten 01 live forever and 02 sparkling dawn.
Picture
deze glanspoeder geeft de teint een sprankelende look, zelfs tijdens ijskoude winternachten. breng de poeder aan op het gezicht, décolleté en de hals om mooie glitteraccenten te creëren. ultieme winterwonderland style! verkrijgbaar in 01 sparkling dawn.
Picture
de nagels krijgen een onwerkelijke glans met moonlight nail polish. de nagellak heeft een subtiele fonkeling en laat nagels er prachtig verzorgd uitzien. voor de perfecte moonlight look! verkrijgbaar in 01 live forever, 02 into the night and 03 sparkling dawn.
Picture
oogstrelende highlights: de poederkwast heeft fijne borstelhaartjes die een ultralicht poeder zachtjes en gelijkmatig over de huid verdelen. voor een stralende en zachte teint tijdens de koude maanden. 
Picture
delicaat en haast onzichtbaar; prachtig fonkelende, microfijne glittertjes voor gezicht en lichaam. voor een effect alsof alsof de huid gekust is door de gloed van de maan. dankzij de bijzonder fijne structuur kunnen de microglittertjes ook gebruikt worden rond de ogen. verkrijgbaar in een verleidelijke kleurencombinatie.
Volgens de website komt deze collectie 1 november uit maar in Nederland is dit volgens mij bijna altijd later. Vind het best een leuke collectie!
10/17/2009 08:24:56 pm

ik moest idd ook gelijk aan twilight denken toen ik het op de site zag staan!

Reply
10/17/2009 11:42:18 pm

De reclame campagne van de Essence Moonlight collectie ziet er mooi uit, maar ik ben niet echt onder de indruk van de Essence make-up. Je betaalt weinig maar krijg er ook weinig kwaliteit voor is mijn mening. De poederkwast zou ik wel nog eens willen bekijken. Die ziet er wel OK uit.

Reply
10/18/2009 06:27:45 am

Het deed me niet bepaald aan Twilight denken eigenlijk...maar de collectie ziet er wel oke uit! Vooral de nagellakjes :D x

Reply
10/18/2009 11:47:23 pm

Die laatste twee nagellakjes zien er wel heel mooi uit!!

Reply
10/19/2009 05:06:44 am

ziet er leuk uit alleen lijkt me de kwast fijn!

ReplyLeave a Reply.