Picture
De Peeling olijfolie is een heerlijke peeling voor het hele lichaam. Dankzij de gemalen olijvenpitten worden onzuiverheden en dode huidcellen moeiteloos verwijderd. Uw huid is weer als nieuw en voelt fluweelzacht aan.

De Peeling olijfolie biedt u alle natuurlijke, heilzame eigenschappen van olijfolie uit de Provence, gemalen olijven- en abrikozenpitten, galamboter uit biologische teelt, zoete amandelolie en aloë-veragel uit biologische teelt.

Onder dermatologisch toezicht getest.

+punt: De natuurlijke peelende microdeeltjes verwijderen op een milde manier alle onzuiverheden.

Wat ik er van vond: De mooie stevige pot bevat een inhoud va 200 ml. Hij is best groot en ziet er mooi uit in je badkamer! De scrub zelf ruikt lekker verzorgend, geen vieze olijfolie lucht! Wat ik me wel afvraag is of er echt olijfolie in zit. Helaas kan ik geen olie spoor herkennen in de scrub. Net alsof het niet natuurlijk is. Een beetje chemisch zelfs. Ik krijg er het idee van dat het niet uitmaakt welke soort ik neem maar ik altijd dezelfde scrub krijg met een ander geurtje. Op zich is de scrub ok maar kan me betere bedenken voor €12! Helaas scrubt hij niet zo grof als waar ik van houd., het is namelijk een soort gel substantie. Maar dat is natuurlijk voorkeur!
PictureLeave a Reply.