Met trots presenteer ik bij deze de eerste winactie van Beauty Lovers! Mijn blog bestaat nu een aantal maanden en ik zou graag van jullie willen weten wat jullie missen, graag zouden zien of niet leuk vinden zodat ik mijn blog meer kan afstemmen daarop. Het kan dus van alles zijn, opbouwende kritiek, complimenten, request etc... verzin het allemaal maar!

En wat is een winactie zonder prijs? Ik heb voor jullie Het fierce bitch eyeshadow kwartet van bitchslap cosmetics besteld gewoon omdat ik het zelf een super palette vind! Je kunt mijn review hier lezen. Die van jullie is uiteraard spliktsplinternieuw en ik heb hem speciaal voor jullie besteld!

Hoop dat jullie het een beetje een leuke actie vinden en dat ik veel reactie krijg om mijn blog te verbeteren!

Hoe kun je meedoen? Nou simpel je stuurt gewoon een mailtje naar beauty-lovers@hotmail.com en schijft daarin jou opmerking of dergelijke en uit de meest nuttige inzendingen zal ik een random winner trekken! Het zal dus eerlijk gaan! :) Ik zal de gelukkige terug mailen als de winnaar bekent is. Je hoeft dus nog geen contact gegevens mee te zenden. Als je maar bereikbaar bent op het email adres.

Nou een paar foto's van de prijs!
Picture
Picture
Picture
Laat je ook even in de comments weten wat je er van vind :) Trouwens de winnares wordt gekozen volgende week donderdag! Dus tot dan kun je mailen! Succes!!
9/18/2009 01:28:35 am

Super leuk! Ik ga ABSOLUTELY meedoen! :D

Kus Kus Martine

Reply
Kelly
9/18/2009 06:26:49 pm

Leuk zeg!
Ik ga ook meedoen :)

xxx

Reply
9/22/2009 06:36:03 am

Wat een onwijs mooi paletje! Mailtje is onderweg. Wordt nog lastig om opbouwende kritiek te bedenken, je doet het leuk!

Reply
9/22/2009 07:46:16 am

thanks meiden, hoop wel dat ik wat meer aanmeldingen krijg!

Reply
Charlotte
9/23/2009 03:17:31 am

Ja ik heb mee gedaan.
Ik hoop natuurlijk dat ik win en dat je mijn kritiek en complimentje nuttig vond:).

Charlotte

ReplyLeave a Reply.