Ik weet niet of jullie er al wel eens van gehoord hebben maar ik ga vandaag iets vertellen over wet eyeshadows. Nee het is gewoon een droge oogschaduw maar deze hebben een bijna metallic finish zoals die van vochtig gemaakte pigments van mac bijvoorbeeld. Maar dan gewoon in vaste vorm! Deze oogschaduws zijn helemaal niet duur, bevatten enorm veel pigment en zijn meestal erg zacht. Ze kunnen wel redelijk snel op gaan omdat ze zo zacht zijn maar voor de prijs die je ervoor betaal is dat helemaal niet erg.
Heel veel van deze oogschaduws komen uit korea en omstreken en ebay staat er vol mee!
Een voorbeeld hiervan is het merk Miss rose. De palettes zijn echt super! Ze zijn wel erg moeilijk te vinden. Heb er wel een paar op ebay gespot!
Picture
Picture
$24,95 op ebay
Zeg eerlijk hoe mooi zijn deze palettes wel niet! Klik hier voor een review
Picture
Naast de 40 palettes hebben ze er ook 1 met 24 kleurtjes deze kost $15,95 en is hier te bestellen. Ook heb ik een review gevonden en swatches Hier.
Ebay verkoper tamanala Verkoopt zelft palettes die je zelf kunt vullen, net als CS Hots Pots. Hier heb ik er 1 van besteld dus binnenkort een review!
Als je liever niet op ebay rondstruint heeft Cherryculture ook een paar merken die ook wet eyeshadows hebben. Ik zal de mijne later reviewen. Vooral de merken als starry en amuse hebben er redelijke veel in de collectie!

Jullie ook nog ergens wet eyeshadows gevonden? Laat het me weten!
1/15/2010 12:05:54 am

Woooow dat ziet er goed uit! Die kleuren o.o
Ben heel benieuwd naar je review.

ReplyLeave a Reply.