Picture
Kennen jullie de leuke website Groupon al? Het betreft een soort van webshop die op basis van waar je woont geweldige deals verkoopt. Elke dag is er een nieuwe deal en je krijg zowiezo 50% korting, soms meer dus. Ik ben echt razend enthousiast over de website en kijk echt elke dag wat er aangeboden wordt.

Ik heb al van de volgende dingen kunnen genieten: Een manicure door beleef beauty voor €10, Bioscoopbonnen voor €1 en ik heb vandaag 4 bonnen voor vapiano gekocht en kan dus 4x een lekkere verse pizza of pasta eten voor slechts €3,60 per stuk!! Nee je hoeft nergens op te bieden en het is een veilige nederlandse website! De coupons print je gewoon zelf uit (dus geen verzendkosten) en neemt ze mee naar het desbetreffende event!

Ik vind het echt een heel goed initiatief en je kunt voor heel weinig geld leuke dingen doen! Je kunt met creditcard, ideal en paypal betalen.

Helaas lopen de deals maar 24 uur dus als je snel bent kun je nog profiteren van de Vapiano deal voor als je in Den Haag woont :)

Ben jij al lid en wat heb jij gekocht?

Nieuwsgierig? Je kunt hier lid worden!
5/31/2012 11:59:05 am

Thank you so much for this terrific blog article, from which I learnt a lot.

Reply
8/9/2012 04:36:49 pm

Your article, like orange, full of fresh air.

ReplyLeave a Reply.