Picture
Picture
Ik ben een ontzettende lippenbalsem fan en mijn collectie groeit sinds de zomer in zicht is. Ik ben dan ook altijd op de loer voor mooie verzorgende balsems (liefst met tint) die de te zware lipstick kunnen vervangen. Toen ik op de blog van Myrna kwam (superleuke blog trouwens die ik dagelijks check!) ging mijn hartje sneller kloppen. Wat ik vond? Erg mooi uitziende lippenbalsems van het griekse merk korres. Ik heb ze meteen op ebay besteld en vandaag kwamen ze binnen!
Picture
Ik heb gekozen voor de kleuren jasmine en mango. Ik heb ze besteld bij de ebay verkoper *Xaris* en dit is verder prima verlopen! De verpakkingen van korres zijn erg mooi vormgegeven. Mooi wit met strakke letters. De verpakking is erg stevig. De balms bevatten 6 gram en zijn 2 jaar houdbaar. Totaal ben ik inclusief verzenden nog geen €6 euro per stuk kwijt.

Elke lipbutter heeft zijn eigen geur/smaak want ontzettend leuk is aangezien 'het ik wil ze allemaal sparen' gehalte erg hoog wordt. Tenminste van mij. Ik heb er meteen nog 2 besteld :) Totaal zijn er nu 7 varianten.

Ik heb ze nu paar een getest en vind ze echt super van kwaliteit. Ontzettend verzorgend en een mooie glans. Je zou bijna denken dat het een lipgloss is. Vind ze uitstekend voor de zomer.
Picture
Wat sephora erover zegt:

Lip Butter
What it is:
A buttery balm that melts onto the lips and cheeks for a pretty touch of color.

What it is formulated to do:
Korres Lip Butter gives lips a lovely, shiny finish and offers a natural flush when applied to the apples of the cheeks. Its shea-butter infusion conditions and heals lips and provides a softening touch to the skin.

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens (all)
- Sulfates (all)
- Synthetic Fragrances (Guava, Wild Rose, Quince, Pomegranate)
- Synthetic Dyes (Wild Rose, Quince, Pomegranate)
- Petro-Chemicals (all)
- GMO (all) Size: 0.21 oz

Ook heeft deze lip butter van Sephora de natural seal gekregen wat betekent dat het uit natuurlijke ingredienten bestaat. Helemaal goed dus!
Picture
Picture
Jasmine - Een lichtroze kleur die prachtig staat over concealer voor een perfecte nude lip, hij ruikt naar karamel :)
Picture
Picture
(Mijn Favoriet!!) Mango - Deze heeft een mooie coraal kleur, de trend van deze zomer en ruikt lekker fruitig met een vleugje mango!!
Dit zijn mijn nieuwe favorietjes!! Quince en pomegranate zijn onderweg maar wil ze stiekem allemaal hebben . Voor de mensen die niet van kleurtjes houden is er ook guava, deze is gewoon doorzichtig. Het enige waar ik wat op aan te merken heb is het feit dat er geen spf in zit. Maar goed dat vergeten we nu even :)
4/30/2010 06:26:33 pm

Klinkt HEEL goed :)

Reply
4/30/2010 08:20:00 pm

Reply
4/30/2010 08:20:32 pm

Sorry te snel enter gedrukt!
Ik wou zeggen dat het mij zeer fijne lipbutters lijken :)

Reply
4/30/2010 09:24:14 pm

Ja fijn zijn die, ik heb er eentje gewonnen met de winactie van Myrna, Quince, ik vind hem erg fijn :D

Reply
4/30/2010 10:09:48 pm

Ooh, ik als lipproducten-addict wil dit merk ook zeker eens uitproberen! Een perfecte excuus om een reisje naar Griekenland te boeken, niet? :P

Reply
4/30/2010 10:51:57 pm

heey leuk dat je ze ook besteld hebt! En dan nog wel 4! Ik denk dat er bij mij ook wel meer zullen komen, want Mango ziet er ook prachtig uit!

Reply
Giuditta
5/1/2010 01:39:03 am

Pfff dit klonk te verleidelijk hihi heb er meteen 1 besteld, in plum!

Reply
5/1/2010 02:46:33 am

Hmmm klinkt heel fijn! Vooral kaneel jammie.

Reply
5/1/2010 12:37:14 pm

't Is dat ik nog een paar lippenbalsems heb die eerst op moeten, maar deze klinken heel fijn! Heel verleidelijk om ze ook te bestellen haha!

Reply
11/19/2010 09:22:11 am

To defeat their own is the most tragic failure of their own to overcome their victory is the most valuable!

ReplyLeave a Reply.