Picture
Vandaag test ik de nieuwe Porefessional van Benefit. Ook mocht ik van Benefit nog een tube weggeven aan mijn liever lezer(res)s(en). Lees snel verder voor foto's, de test en de give-away!
Picture
Picture
Picture
The POREfessional is een product wat ik niet zo snel zou aanschaffen. Onbewust associeer ik producten voor porien met puistjes en puistjes = een vette huid. Ik = een droge/gevoelige huid. Slaat volkomen nergens op natuurlijk aangezien ik net zo goed puistjes heb en ja ik heb ook verwijde porien. Gelukkig niet heel erg maar ze zijn zeker niet onzichtbaar!
Picture
De tube is simpel maar handig. De dop sluit goed en het spul zal dus niet gaan lekken in je tas!
Nu komt Benefit dus met een quick fix voor porien. Ze zouden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het betreft een goedje op siliconen basis die je porieen zou moeten verfijnen. Ik heb hem getest en ja ik vind het een fijn product! Je kunt hem op twee manieren gebruiken en dat is onder of over je foundation. Ook zou je hem zonder make up kunnen gebruiken. Ik heb gemerkt dat ik hem voornamelijk fijn vind om na mijn foundation te gebruiken want dan werkt het het beste voor mij. Ik doe dan het liefst een klein beetje naast en op mijn neus en op mijn voorhoofd. Mijn foundation krijgt er een zijdezachte finish van, bijna glowy!

Het product is zeer zuinig in gebruik, wie wel eens een siliconen primer heeft gebruikt weet wat ik bedoel!

And the best part.... het droogt mijn huid niet uit! Het wordt er juist erg zacht van. En niet onbelangrijk: mijn porien zijn inderdaad een stuk minder zichtbaar. Ze verdwijnen niet maar het ziet er zeker een stuk egaler uit!
Picture
The lesson - Een leuk en handig extratje dat Benefit bij bijna elk product doet. Zo haal je het maximale uit je product.
Picture
Het goedje - Het lijkt een kleur te hebben maar schijn bedriegt. Smeer het wondermiddeltjes uit en het wordt doorzichtig en dus geschikt voor elke huidskleur.
Ja Benefit is prijzig voor sommige maar voor een groot deel van de producten (waaronder deze) krijg je zeker waar voor je geld. Ik neem altijd de prijs mee in mijn review. Dat houd ik altijd in mijn gedachte. The porefessional is binnenkort verkrijgbaar voor €32 in het Benefit schap bij je dichtbijzijnde Sephora.
En dan nu een leuke actie voor jullie! Ik mag namelijk van Benefit nog een tube van The Porefessional weggeven! Uiteraard is deze spiksplinternieuw en licht veilig in mijn kast te wachten op zijn nieuwe eigenaar!

Wat je moet doen? Niet veel! Volg me op Twitter (
Beautylovers1) Vertel me in een comment bij welke gelegenheid jij porievrij voor de dag wilt komen? en waarom! Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik je ook daadwerkelijk kan bereiken als je hebt gewonnen. Je kunt je creativiteit kwijt t/m 5 augustus! Succes chica's :)
7/29/2010 05:49:03 am

Wat een superleuke winactie!! (ik hou nu officeel van jou haha) En ik volg je op Twitter als DianaAPBL.
Ik denk dat iedereen wel altijd porievrij wil zijn? ;) Dus mijn antwoord is dan ook: ALTIJD! Ook al vind ik 'grote' porien niet storend, niet bij mezelf en ook niet bij anderen. Maar het is natuurlijk mooi meegenomen om altijd een fris, egaal gezichtje te hebben zonder een dikke laag foundation op je gezicht.
Hopelijk win ik!!
Veel liefs, Diana

Reply
celine
7/29/2010 05:53:34 am

suuuperleuke actie!

ik wil op mijn trouwdag porie vrij zijn:]
want alle aandacht is dan op jou gericht, en dan wil je natuurlijk niet dat iedereen je poriën ziet! hihi :$ en vooral je verloofde niet:]
en ik volg je op twitter; celineenguyen

xoxo

Reply
7/29/2010 05:27:09 pm

Ohh dat ziet er een geweldige crème uit!

Ik volg je op Twitter: Mienaha. Ik zou graag porievrij zijn op de girlsnights met mijn vriendinnen. Zij hebben allemaal een supergave huid :(

Reply
7/29/2010 08:18:14 pm

Heel leuke wedstrijd.
Ik wil graag porievrij zijn wanneer ik mijn vriendje weer zie. We zien elkaar maar een paar keer per jaar en dan is het wel zo fijn om een beetje netjes voor de dag te komen al zegt hij wel dat het hem niet zoveel uitmaakt. Het is een snoepie.

Reply
Anne
7/29/2010 09:58:46 pm

Ik volg je via Twitter (peachyblushes). Porievrij wil ik zijn wanneer ik ga solliciteren. Ik ga in het onderwijs staan, en daar wil ik er ook wat verzorgd uitzien ^^
Leuke winactie btw!

Reply
Isabel
7/31/2010 03:36:53 am

Ik volg je op Twitter als SentimHeart!
Ik heb altijd al een slechte huid gehad (grove poriën, puistjes,...). Ik werd er heel erg mee gepest op school. Nu is mijn huid gelukkig uit de puberteit en heb ik geen last meer van puistjes maar de poriën blijven. En wat voor foundation ik ook opdoe, je ziet ze nog.
Vandaar dat ik dat product wil winnen! Het klinkt oppervlakkig, maar als dit product werkt dan zal ik veel minder last hebben op school van die pestkoppen..
Groetjes
Isa

Reply
7/31/2010 07:02:05 pm

Deze laat ik zo, mijn poriën zijn best oke! Meer kans voor de andere meiden. Wel een leuke winactie! En trouwens, je bent getagged! xo

Reply
Juliepopo
8/1/2010 01:36:58 am

Hoi!
Ik volg je op twitter onder de naam Julie_popo
Dan nu; wanneer wil ik porievrij zijn.
Wanneer ik afspreek in de stad of naar een feestje ga.
Dat zijn zo gelegenheden dat je er altijd op je best wil uitzien,
En het is jammer als je zo heel opgemaakt bent en dan zijn die porieën daar weer.
Hatelijk!

Leuke winactie trouwens, dit is zo'n product die niet iedereen kan aanschaffen, maar nu toch de kans krijgen om het te gebruiken.
x

Reply
Jessica
8/1/2010 05:59:27 pm

Wauw geweldige winactie!!
Zou ik echt kunnen gebruiken!
Wanneer ik porievrij voor de dag wil komen?
Klinkt raar, maar op mijn eerste schooldag haha, die begint op 7 september!
Ik ga naar een andere school omdat ik naar een ander niveau moest, ik ken daar wel mensen maar die komen waarschijnlijk allemaal in een andere klas, en vaak is het bij onze scholen wel dat je eerste indruk word gelegd bij je uiterlijk, en dan wil ik graag wel porievrij zijn! Ook heb ik de week daarna een 'kennismakingsfeest' met die klas en dan zou dat ook leuk zijn! :-)

Ik volg je via twitter!

x jessica

Reply
Annelies
8/2/2010 05:59:27 am

Ik wil gewoon elke dag porievrij zijn. Ik wil er elke dag op mijn best uitzien. Dus ik zou hem zeker gebruiken op elke dag dat ik ook daadwerkelijk de deur uitga. Zo af en toe als ik een lekker relax dagje heb dan hoef ik niet porie vrij te zijn. Poes kijkt toch niet meer gek op van de porien :-)
Ik volg je op twitter via Anneliestc

Reply
8/2/2010 07:14:07 am

Leuke actie,
oh God.... Laatst werd mijn verstandskies getrokken en dat ging helemaal mis, dus de tandarts heeft wel 45 min naar mijn porieën kunnen kijken door zijn vergrootglas...
Toen had ik er wel wat beter uit willen zien

Reply
8/2/2010 06:12:11 pm

Hoe geweldig, ik heb dit echt nodig om mijn poriën iets te dichten. Ik ga zo snel zweten, vooral in de zomer. Ik zou porievrij willen zijn als ik na mijn no-buy maand (Augustus) in September naar Munchen ga, want dan ga ik naar een concert (zal me te pletter zweten als ik dans en zing en spring!!) en de volgende dag in Munchen lekker de binnenstad leegkopen :)

Ik volg je op Twitter! @CosmeticsGeek

Reply
8/2/2010 07:49:35 pm

Heel leuke winactie
graag elke dag porienvrij en heb geen twitter maar hoop dat ik mag meedoen

Reply
8/3/2010 02:51:38 am

Super leuke winactie!
En wanneer ik porievrij voor de dag wil komen? Tja eigenlijk altijd!
Maar ik heb wel een moment waarbij ik graag eens porievrij voor de dag zou willen komen. En dat is als ik bijvoorbeeld naar een counter ga van een duurder merk, om bijvoorbeeld een foundation aan te laten meten. Teneerste zie je door dat licht echt alle porien, en ik heb zelf dat als ik naar zo'n counter ga voor een foundation ze meestal zeggen van ja met deze foundation zijn je porien ook veel minder zichtbaar. En dan denk ik grrr kon je die porien nou maar helemaal niet zien dan kan ze er ook niks over zeggen :P!

Ik volg je al op twitter!!

Reply
8/4/2010 02:53:27 am

Wat een leuke actie! :)
Ik zou graag altijd porievrij voor de dag willen komen natuurlijk. Maar een specifiek moment waarop het toch wel heel erg fijn zou zijn is als je face to face met je crush aan het praten bent. Dicht op elkaar zodat je iedere oneffenheid kan zien, en als die poriën hem dan met open mond aanstaren is dat toch niet zo fijn! Dus dat is zeker een moment waarop ik porievrij voor de dag zou willen komen!
Oja, ik volg je al op twitter ;)

Reply
5/31/2012 11:58:15 am

Thank you so much for this terrific blog article, from which I learnt a lot.

Reply
8/9/2012 04:37:18 pm

Your article, like orange, full of fresh air.

ReplyLeave a Reply.