Picture
Dit is een van mijn favorieten nieuwe zomer producten van 2010! Ik heb het over de nieuwste bronzer van Too Faced. De Aqua Bunny. Geen poeder maar een creme to powder variant deze keer. Een prachtig product!
Picture
Picture
Picture
De verpakking is niet heel erg speciaal. Het is een typische Too Faced verpakking, van dik plastic dus met een leuk printje. Op zich niets mis mee.
Picture
En wat is er nou zo geweldig aan deze bronzer? Ten eerste ruikt hij naar kokos!! Yammie Yammie!! Voor mij was het erg wennen om van een poeder naar een creme bronzer te gaan in het begin. Gelukkig gaan het aanbrengen met het bijgeleverd kwastje echt prima! Mooi egaal wat ik niet had gedacht. Ze zeggen dat de bronzer splash proof is en dat is hij zeker. Hij heeft een dagje movie world overleeft incl. water attracties en 38!! graden. Na die dag was ik verkocht! Het is een bronzer met een mooie shimmer en je kunt de kleur opbouwen dus hij is voor iedereen geschikt. Ik was bang dat hij te donker zou zijn voor mijn super lichte huid maar dit viel reuze mee. Uiteraard staat hij mooier op een al licht gebruinde huid, dan krijg je echt zo een mooie glow op je jukbeenderen in de zon door de shimmer.
Picture
Picture
Picture
Het enige nadeel wat er is is de prijs. Deze bronzer kost namelijk €26 wat een hoop geld is! Toch zou ik hem opnieuw aanschaffen....... Je kunt hem vinden bij de Sephora.
7/12/2010 11:23:38 pm

Ziet er goed uit! Ik heb nog nooit een cream to powder product geprobeerd, maar ik denk dat het wel flatterend zou zijn op mijn droge huid.

ReplyLeave a Reply.