Picture
Vandaag twee producten uit de spa wisdom lijn die ik in de sale heb gescored voor €8 per stuk bij The Body Shop waar ik aangenaam verrast door ben. Dus als je deze nog tegen komt, zeker meenemen!
Picture
Als eerste ga ik het hebben over de Dreamboat Milk Bath. Een mooi bad product dat je niet echt een badschuim kunt noemen. Het schuimt een stuk minder maar veranderd je badwater in een zijdezachte creme en ook je huid krijgt er een goede oppepper van. Dag droge huid! Dan nog een fijne bijeenkomst, de geur is heerlijk. Frisse witte bloemen :) Een erg lekker luxe product. Ik ga kijken of ik hier nog meer kan van vinden.
Picture
Picture
Dan nu de Africa Spa Rich Body Balm. Deze lichaams balsem heeft een unieke structuur. Het zit een beetje tussen een creme, een balm en een gel in. Wat wel opvalt is dat het goede ontzettend snel intrekt maar toch goed voed. Dit komt mede door de cocoa boter en de sesam olie. De geur van dit product is ook weer heerlijk. Iets minder fris als de bath milk maar toch ook erg lekker. Iets meer musk achtig. Ik kan het het beste omschrijven als een luxe geur! De pot vind ik ook erg leuk bedacht maar soms moeilijk te openen. Dit gaat een beetje stroef.
Picture
Nu ik aan de spa lijn gesnoven heb wil ik zeker meer! De producten zijn net even wat luxer als de normale body producten maar de normale prijs ligt iets hoger. Nu in de sale zal ik ze dan ook zeer zeker aanraden!
7/23/2010 04:42:10 am

Ziet er goed uit!

Reply
8/9/2012 04:38:19 pm

Your article, like orange, full of fresh air.

ReplyLeave a Reply.