Picture
Syoss Nutrition Oil Care 1-Minute Intensive Mask
Wat is het: Een haarmasker
Kleur: Wit
Geur: Helaas hetzelfde als alle andere shampoo conditioners.
Waar te koop: Drogisterijen, supermarkten etc.
Prijs: 5,99
SYOSS REPAIR THERAPY, professionele haarverzorging voor droog, beschadigd haar.

De professionele formule van SYOSS REPAIR THERAPY voorziet uw haar van alle verzorgende ingrediënten die het nodig heeft om het sterk en gezond glanzend te maken.

Professionele haarverzorging voor een betaalbare prijs.
Ik zal het eerst maar even over de geur hebben die ik helaas niet erg kan waarderen. In het begin vond ik hem wel fijn maar na een tijdje gaat de chemische zoete geur je echt tegen staan. Beetje jammer dat Syoss ook aan alle producten dezelfde geur heeft gegeven.
Picture
De substantie is redelijk dik maar smeert ok uit!
Wat was het resultaat: Ik heb het masker ongeveer een minuut laten zitten. Verder heb ik een milde shampoo gebruik, namelijk baby shampoo om te kunnen zien wat het masker op zijn eigen zou doen en het maakte mijn haar superzacht. Als je heel dun haar hebt zou ik hem niet gebruiken want dan zakt je coupe echt ontzettend in. Weg volume. Ook als je van plan bent je haar te krullen ofzo deze ook zeker niet gebruiken. Verder was het een standaard masker, niets speciaal. Handig dat hij in 1 minuut werkt maar thats it. Een dan vind ik €5,99 toch een beetje prijzig. Heb betere gevonden voor die prijs.
4/5/2010 06:52:40 pm

Dat het er maar 1 minuut in hoeft is wel handig! Ik heb daar nooit zo'n geduld voor :P Alleen heb ik niet zo'n dik haar dus dat wordt-um niet.

Reply
8/8/2010 12:58:26 pm

Art is the object of feeling, and the subject of nature.

Reply
8/16/2010 05:26:06 pm

Life is measured by thought and action not by time.

ReplyLeave a Reply.