Picture
Dit voorjaar kwam NYX Cosmetics met een aantal mooie nieuwe producten. Waaronder deze Lip Lacquer pots. Schattige kleine potjes met leuke kleurtjes! En voor de prijs van $6 kunnen we ze altijd proberen uiteraard.
Picture
Picture
Ik bestelde er twee. Gelukkig waren deze beide zonder shimmer of glitter zoals ik had gehoopt. Links is Georgia Peach en rechts Coral- licious.

De potjes zijn even groot als de concealer in a jar (als je hier bekent mee bent) en er zit 4 gram in. Wat ik jammer vind is dat er totaal geen geur aan zit. Hij ruikt gewoon naar niets. Maar dit is een kwestie van voorkeur uiteraard.

De substantie is dik, ja echt dik. Waarschlijk iets te dik voor mij. Ik vind het niet zo comfortabel op de lippen liggen. Maar het is en blijft een lip lacquer, en die staan hierom bekent. De pigmentatie is wel ontzettend goed! Hij dekt echt volledig. Ik kun je ook aanraden om door de dikte het met een kwastje op de smeren en niet met je vingers aangezien de dikte. Niet makkelijk om mee te nemen dus.
Picture
Picture
Ik begin met Georgia Peach, die ik echt meer roze nude vind dan perzik kleurig. Op zich niet erg maar deze trekt echt ontzettend in de lijntjes van je lippen. Heel erg jammer.
Picture
Picture
Coral-Licious daar in tegen is meer jelly qua substantie en blijft daardoor mooier egaal op de lippen liggen. De kleur vind ik ook prachtig! Deze ga ik zeker dragen tijdens het WK :) Niet met 25 graden helaas want dan zal hij zeker van je lippen afsmelten.
Picture
Swatch op mijn hand: Dit is 1 veegje! dus je moet echt uitkijken met de hoeveelheden die je aanbrengt.
Ik ben niet echt impressed door de lakjes, vooral de substantie doet niet veel goeds voor mij. Coral Licious zal ik dan nog wel met mate gaan gebruiken omdat ik het een mooie kleur vind. Koraal = hot this summer. Of ik ze opnieuw zou kopen? uhm nee....
Lisa
5/26/2010 01:12:31 am

Ooh jammer zeg, ze leken mij ook wel spannend. Maar die koraal kleur is inderdaad wel mooier! Waar heb jij ze gekocht?

Reply
5/26/2010 02:13:40 am

Hmm jammer. Ik vind zo'n dikke substantie op mijn lippen ook niet echt fijn ;p

Reply
5/26/2010 03:47:54 am

Ik heb er ook een besteld, in Okie Doke nogiets, weet de naam ff niet meer. Ben wel benieuwd wat ik ervan vindt!

Reply
5/26/2010 09:17:49 pm

@ Lisa Ik heb ze van ebay!
@ Myrna Ja over die heb ik ook zitten twijfelen maar wist niet zeker of er een shimmer in zat. Daar houd ik niet zo van. Maar ik wacht de review van jou af. Misschien zijn sommige wat dunner qua substantie? Laten we het hopen. Al kunnen er natuurlijk mensen zijn die de dikke substantie fijn vinden.

Reply
5/26/2010 10:53:55 pm

Heey
Wauw wat een supermooie kleurtjes!
En wat een leuke site! Neem je ook een kijkje op de mijne?
http://www.jennyliciousschrijft.tk/

Liefs Jenneke

Reply
10/9/2010 02:44:51 am

The blog is very complete and very helpful the pictures you used to understand, really amused me much, if I really like your blog!

Reply
10/13/2010 09:33:57 pm

Hello friend, just wanted to tell you that your blog is very good, the images they use are nice and very well explained information, your blog is different, thanks for all, greetings!

Reply
12/6/2010 09:00:55 am

Me gusta todo de su article.Well hecho.*

Reply
1/27/2011 06:59:59 pm

As crazy as it might sound but I am completed bewitched by your article. What a nice way of narration and what important information. Do you care to share the source you got it from???

ReplyLeave a Reply.