Picture
Villainess Zeep
Wat is het: Een stuk zeep.
Geur: Krakatoa
Kleur: Gelig met een roze bovenlaag.
Waar te koop: Poshbrats.com
Prijs: 4 pond
Picture
Helaas zit de mijne niet in zo'n mooi kartonnen hoesje maar dit zou kunnen omdat villainess het misschien per stuk verkoopt aan posh brats en dat hun het dan snijden, ik denk namelijk dat dat het is. En trouwens zo'n plastic hersluitbaar zakje is eigenlijk erg handig om hem in te bewaren.

Allereerst wil ik het hebben over de geur, die echt geweldig is! Ik kan hem gewoon niet opschrijven. Het is zoet bloemig en goddelijk!! Dit is was villainess erover zegt:

Characteristic Scent: Flashes of exotic foliage - coconut, banana, papaya, dewfruit, mango - amidst slightly more domestic fruits - nectarine, red apple, peach, plums, pears, and raspberries - and an explosive burst of citrus - mandarin orange, pineapple, lemon, and tangerine. Light musk, salted driftwood, sugar cane, and dry sandalwood work to ground our island paradise.
Picture
Ik snijd mijn zeep altijd graag in stukjes. Zo verlept je zeep niet ;) en zo'n klein stukje is meer dan genoeg voor een lange douchebeurt!
En dan nu de echte ervaring met de zeep:
Je hoeft het maar even onder het water te houden en er komt rijkelijk schuin vanaf. Heb maar een mini stukje meegenomen onder de douche maar het schuimt echt enorm.

Mijn huid erna was zacht en redelijk gehydrateerd. Het is een ontzettend zachte zeep. Gewoon een heerlijk product dus! en dan die geur...... :) Ja hier ga ik er zeker meer van bestellen.
3/17/2010 08:02:23 pm

Ziet er goed uit! En klinkt ook erg positief :)

Reply
3/17/2010 10:57:56 pm

Deze ruikt volgens mij heerlijk. Het is ook weer eens iets anders dan de zeepjes van Lush bijvoorbeeld. x

Reply
3/18/2010 02:13:06 am

Dat ziet er zo'n fijn merk uit :)

Reply
3/18/2010 07:17:52 am

Die geuren lijken me zo lekker van hun!

Reply
3/18/2010 08:16:43 am

Ik wil ook dondersgraag zo'n lekker zeepje haha :)

ReplyLeave a Reply.