Picture
Een tijd geleden kocht ik wat Etude house producten. De review van de blush kun je hier vinden. Vandaag review ik de Fresh Cherry Tint in kleur #3 Peach (mijn favoriet). Het doosje weer erg leuk! Een elfje met een kers. How cute!!
Picture
De fresh cherry tint is eigenlijk een stain in een perzik achtige tint maar als hij opdroogt laat hij een mooie frisse roze tint achter op mijn lippen, misschien zou dit anders kunnen zijn bij jou omdat de pigmentatie van je lippen hier ook een rol in mee speelt.

Zoals elke stain droogt deze op en trekt in je lippen. Daar blijft hij zeker een hele tijd zitten en geeft niet af! Er zit wel een nadeel aan stains, ze droge de lippen iets uit. Ik kan ook echt aanraden er een lichte lippenbalsem over te dragen.
Picture
De verpakking is simpel maar mooi. Stevig, sluit goed en heeft een standaard spons applicator. Ik ben tevreden.

De geur is ook best lekker. Heel licht (net als de formule) en doet me een beetje denken aan van die geurpennen van vroeger. Wat ik totaal niet storend vind.
Picture
Naakte lippen
Picture
Met de fresh cherry tint. Nog niet helemaal droog.
Ik ben ontzettend tevreden met deze stain. Hij brengt mooi egaal aan en blijft super lang zitten. Your lips will look super kissable ;) Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, hij koste $8.42 incl. verzendkosten bij deze verkoopster.
5/31/2010 12:00:19 am

Ziet er mooi uit!

Reply
6/6/2010 11:30:18 pm

Dit is wel een hele mooie stain!

Reply
Kching
8/7/2011 10:39:33 pm

waar koop je producten van Etude House?

ReplyLeave a Reply.