Picture
Al eens eerder had ik goede verhalen gehoord over het amerikaanse merk Chapstick maar heb mezelf er nooit toe gezet om er een te bestellen. Ik zat weer eens te snuffelen op ebay toen ik deze tegen kwam. Een lipbalm met mandarijn smaak die een 'cooling effect' zou hebben. Perfect voor de zomer leek mij!
Picture
Als eerste de verpakking; leuk verpakt in een doosje, Frisse kleuren maar geen wauw wat prachtig effect. De verpakking is effectief maar het blijft die ouderwetse vertrouwde lippenbalsem verpakking. Op zich niets mis mee maar het had aantrekkelijker gekund. Goed werkend twist up systeem die ook weer (belangrijk!!) naar beneden kan.
Picture
Dan nu over de balm zelf; hij is best lekker moet ik zeggen. Hij is inderdaad creamy zoals de verpakking zegt en hij koelt inderdaad. Verwacht niets extreems maar het is wel een lekker fris gevoel. Dan de smaak. Ja ik vind hem lekker, maar hij is zeker niet neutraal! Voor mij geen probleem maar doe er geen lipstick overheen. Nog een smaak gaan niet werken.

De lipbalm is wel ontzettend verzorgend en vochtinbrengend. Ondanks dit blijft hij toch licht op de lippen. Geen vette laag. Vochtinbrengend kan wel kloppen want er zitten naar hun zeggen maar liefst 13 (waaronder mango boter, avocado olie en bijenwas) moisturisers in. Daar houden mij lipjes van.

Al met al een geweldige zomerse lipbalm maar waar is de SPF Chapstick? Zo jammer!

Tot nu toe is dit de enige smaak die er is maar als er meer volgen zal ik ze zeker aanschaffen. De lipbalm kun je o.a. vinden op ebay voor 2 a 3 euro.
7/29/2010 05:49:51 am

Een lippenbalsem met koelend effect? Dat moet ik eens uitproberen! Dankje voor de tip! x

Reply
7/29/2010 06:12:26 am

Oeh ik houd van chapstick! Ik heb zelf Appel en de SPF versie. Deze lijkt me ook fijn, wel grappig een cooling effect!

Reply
8/1/2010 04:02:25 am

Lijkt me heel fijn!

Reply
8/7/2012 12:17:57 pm

Flapping pages is difficult and time consuming but thanks to online blogs that assist to overcome these difficulties. It is lovely to definitely turn up a site where the blogger is smart. Thanks for generating your web-site.

ReplyLeave a Reply.