Picture
Deze primer heb ik nu een paar weken in mijn bezit en hij heeft me goed verrast! Lees verder voor de review!
Must have item for best and most blooming effect of BB cream

Containing lotus extracts and aloe extracts, it helps the makeup to be moisturizing and fitting with gorgeous pearl that gives blooming beautiful tone to the face.

Pearl ingredients with abundant minerals and coral powder keep the fresh makeup to last long.

*Art Pearl, Shiny Satin Pearl ; for gorgeous and glowing skin expression

*Long Lasting Silicone Gel ; fits to the skin and covers the skin bumps

*Mineral Effect ; pearl and coral powder maintains soft makeup


Picture
Baviphat is een koreaans merk en ik kan je dan ook niets vertellen over de ingredienten etc. Het product is een primer voor onder BB Cream. BB Cream betekent blemisch balm en is een soort getinte verzorgende dagcreme die ontzettend goed dekt dat veel gebruikt wordt in korea. Zoek het maar eens op op google. Ik ga hem ook gewoon onder mijn normale foundation gebruiken.

De verpakking is prima. Netjes in een doosje en de tube is handig in gebruik maar niet een van de mooiste. De inhoud is 45 ml wat echt veel is voor een primer!

De geur is echt ontzettend lekker! Heel licht en fris, ik denk dat er weinig mensen zijn die dit niet lekker vinden.
Picture
De substantie is wel erg dun dus je moet opletten je er niet teveel uitdrukt zoals hier. Dit is dus al meer als voldoende voor heel je gezicht! De lotion smeert erg lekker uit en mijn droge huidje wordt er blij van! Je foundation brengt super makkelijk aan en blijft een tijd langer zitten. In de primer zit een soort perzik/roze glans die je huid meteen een oppepper geeft. Je krijgt er namelijk een mooie glow van zonder een discobal te worden! Ook een prima product om zonder foundation te dragen!
Picture
Picture
Picture
De primer doet me heel erg denken aan that gal primer van Benefit die een van mijn favorieten is. Ze geven namelijk beide hetzelfde effect. De Baviphat primer is daar in tegen een stuk voordeliger. $10.26 voor 45 ml Bestellen
7/24/2010 06:01:09 am

Leuk! En zeker als het aan Benefit doet denken :)

Reply
7/25/2010 05:49:45 am

klinkt goed! Wou het al meteen bekijken, maar helaas... website werkt niet?

Reply
7/27/2010 10:18:05 pm

Ik vind de verpakking al erg leuk, ook al dan zou ik hem al kopen hihi ^_^

Reply
3/29/2011 07:18:54 pm

There is no rose without a thorn.

Reply
8/7/2012 12:17:52 pm

Flapping pages is difficult and time consuming but thanks to online blogs that assist to overcome these difficulties. It is lovely to definitely turn up a site where the blogger is smart. Thanks for generating your web-site.

ReplyLeave a Reply.