Ik heb wat nieuwe producten binnen gekregen van L.A. Girl cosmetics wat te bestellen is via nonpareilboutique.com. Ik heb gekozen voor de luxury lipcremes en een eyeshadow trio.

Picture
De luxury creme lipcolors komen in 24! kleuren en hebben allemaal een creme finish, dus geen shimmer of glitter. Wich i love. De lipstick zijn echt super, ze blijven redelijk lang zitten, super veel pigment en zo ontzettend zacht. Het is net also je lippenbalsem op hebt. De geur is ook echt nice, zoetig maar fruitig. De smaak komt me zo bekend voor maar kan het even niet plaatsen. Serieus ik wil echt alle kleuren hebben. Dit heb ik niet snel. Ben er echt heel erg over te spreken. Ik denk dat als deze lipstick 10 euro zou kosten ik hem nog steeds zou kopen! Ik heb de 3 kleurtjes die ik heb besteld ook geswatch. Niet zo netjes maar het gaat tenslotte om de kleur.  Ze kosten $4 per stuk (heb ze in de aanbieding gekocht voor $2.75)

Picture
Secret Admirer - Een bubblegum pink
Picture
Love Letters - Fel roze/rood
Picture
Pure ecstacy - Perzik/oranje
Picture
LA Girl High Definition Trio eyeshadows zijn er in 15 verschillende combi's en hebben allemaal een shimmer finish. Ze zijn een beetje poederig maar geven mega veel pigment af! Elk trio is vernoemd naar een cocktail, best leuk! Ze kosten $4 per stuk en je krijgt zeker waar voor je geld!

Picture
Tequila sunrise - perzik,goud en zalm
7/7/2009 10:16:39 pm

die lipsticks staan je erg goed! zal er zeker ook eens een paar testen :)

ReplyLeave a Reply.