Picture
Syoss Haarkleuring.
Wat is het: Permanente haarkleuring
Kleur: Frozen Chestnut
Waar te koop: o.a. Het Kruidvat
Prijs: €8.99
Nou hier kan ik kort over zijn: Het dekt perfect en geeft een mooie glans! Na een week is de kleur nog net zo intens als na de verfbeurt. Super dus!! Ik heb altijd twee pakjes nodig voor mijn haar en dat kan best oplopen als je een goede verf koopt. Deze kleurt top voor de prijs. Heb ze ook wel eens van poly gehad ofzo, die van 4 euro nog wat maar dat was echt een flop. Over deze zou ik zeggen: halen! De kleur zou dit moeten worden:
Picture
Mijn eigen haar komt ongeveer overeen met het plaatje alleen zit er een soort gouden gloed doorheen. En dit is het geworden:
Picture
Het is iets roder en iets lichter geworden maar ik vind het prachtig! Deze foto is wel in zonlicht dus normaal neigt het iets meer naar bruin toe.
Marlys
8/6/2010 08:12:45 pm

Hallo! Ik heb vandaag ook Syoss haarkleuring gekocht, chocolade bruin! Deze is net iets minder rood dan de jouwe.. Ik ben errrrg benieuwd, want de meeste verf is altijd een miskoop!

Reply
Marlys
3/23/2013 06:23:08 am

Hi Marlys, heb net Syoss haarverf ingesmeerd en ging op zoek naar info ovér dit product. Kwam mijn naam tegen en dat is heeeel bijzonder. Hoe kom jij aan de naam Marlys????

Reply
Liesje
8/17/2010 07:54:45 pm

Ik heb gisteren m'n haar geverfd met Syoss Honing Bruin. Ik ben tevreden!
Het glanst en de kleur is prachtig!

Reply
anoniem
12/8/2010 07:41:03 pm

Ik heb ook frozen chestnut gekocht en kreeg hetzelfde resultaat op het plaatje van de vorige revieuw, alleen heb ik wel 4 pakjes moeten kopen omdat het een vale resultaat gaf.

min puntje dus, ik ga liever voor de wat duurdere merken dan.

Reply
Patricia
5/28/2011 12:47:48 am

Ik heb pas donkerbruin gekocht, maar na een week is de geur van ammoniak die erin zit nog steeds niet weg. De kleur is super, maar de geur blijft maar. En dat al voor 2 weken! Ik was mijn haar vrijwel elke dag en doe hierna een crème erin, maar zelf MET die crème gaat de geur niet weg. Ik vind dat echt jammer, want het kleuren was eigenlijk helemaal niet noodzakelijk.

Zijn er anderen die hier nog last van hebben?

Reply
Chess
3/30/2012 07:27:13 pm

Ik ben SERIEUS aan't twijfelen of ik die frozen chestnut kleur zou doen... Ik heb die in een impuls gekocht en nu staat die hier naast mijn laptop, haha.

Ik gebruik altijd al de chocolade bruine kleur van SYOSS waar ik heel tevreden over ben. Maar die heeft goude nuances eerder - toch zeker na enkele keren wassen, want eerst valt die wat donker uit, wat ik eigenlijk zelfs nog het mooist vind (ook bij deze?)- en ik heb zin in een verandering.

Hoewel het op jouw foto toch wel té fel naar mijn zin is :s (hoewel je zegt dat het in het zonlicht was). Het lijkt nogal... rossig eigenlijk. Was dat zo? Want dit lijkt me geen bruine kleur met roodtinten. Welke kleur was je haar voordien exact?
Precies een lichtbruin?
Ik heb dus een middenbruine haarkleur, nu chocoladebruin beetje nog erop. En ik hoop dat dat wel donkerder zou pakken dan dit...

Ik heb je raad dringend nodig!
Is het echt zo dat het een warmbruin geeft met warme eerder roodachtige tinten ipv goudkleurige?
Of is het echt BAM rood/rossig (zogenaamd "bruin") haar?

ReplyLeave a Reply.