Picture
Body America organics is made with 72% Aloe Vera juice.  The body butters and lip butters are designed for all skin types.  They come in four gorgeous flavours and are fast absorbing and long lasting.  These beauty products are a wonderful indulgence and you will love the packaging.
Het merk Body America kwam ik eens tegen op ebay en ben toen op onderzoek uitgegaan. Het merk verkoopt organische producten maar dan zonder het stoffige jasje! Hun collectie bestaat uit de volgende 4 geurlijnen:

- New York Cheesecake: Strawberry Cheesecake
- Toast To The Coast: Frisse oceaan lucht
- Vermont Va Va Voom: Groene Appel, Bosbessen en Stroop
- Southern Belle: Mango en Perzik

In elke geurlijn vind je een Body Butter, Lip Butter, Body Mist, Face & Body Scrub en een bath & shower mousse. Je kunt je dus van top tot teen in een geur hullen :)

Wat is er nou zo leuk aan Body America, elk product heeft echt typische jaren 50 verpakkingen. Echt ontzettend leuk. Pin Up Style :) Ook de geurnamen doen me erg denken aan amerika in de jaren 50. Me likes!! Op de website van body america kun je het hele aanbod zien.

Het merk sprak me erg aan en heb dus twee lip butters besteld in de smaken Vermont Va Va Voom en Southern Belle op ebay. Het is een beetje goed zoeken naar de producten en ze worden helaas niet in nederland verkocht.
Picture
Lip Butter - Enriched with natural extracts, our great tasting lip butter naturally sooths and protects. Fast Absorbing, light, creamy and delicious, you'll quickly feel the need to apply liberally on your lips or over lipstick repeatedly during the day and night. Designed for all skin types.
Ik heb de butters getest en ben er best tevreden mee. Het is geen product wat er echt uitspringt maar ze zijn wel erg fijn. De lip butter is wat aan de dunne kant en is dus inderdaad perfect om over lipstick te dragen! Het lijkt meer op een soort olie eerlijk gezegd, deze smelt in aanraking met het goedje. Hij laat dus ook zeker geen vettig laagje achter op je glas of op je vriendje :) Ook trekt hij supersnel in je lippen. Ik vind hem eerlijk gezegd erg geschikt voor de zomer aangezien je in de winter beter een wat dikkere balm op je lippen kunt gebruiken die de kou tegenhoud. Deze is lekker fris en licht. Al met al een mooie aanwinst op mijn lip balm stash.
Picture
Picture
Vermont Va Va Voom - Deze ruikt lekker naar appeltjes met een vleugje zoet van de bosbessen. De Maple (iets wat een beetje aan stroop ruikt) is heel licht aanwezig. Ik dacht dat deze mierzoet zou zijn maar dit valt 100% mee.
Picture
Picture
Southern Belle - Mijn Favoriet van de twee! Deze ruikt echt heerlijk fruitig!! De perzik wordt wat weggeveegd door de sterke mango geur maar ik vind dit prima!
Voor twee lip butter was ik nog geen €8,00 kwijt en heb ze besteld bij deze verkoper: Overstockmadness*123. Ik ga snel eens kijken of ik ook aan andere producten kan komen!
5/17/2010 02:08:22 am

Wat een heerlijke retro verpakkingen :)

Reply
5/17/2010 06:14:34 pm

Wat een geweldige verpakkingen :D Klinkt goed!

ReplyLeave a Reply.