Ik ben altijd te zwaar geweest, ik mag niet klagen ik weet dat ik er ok uitzie en aan mannelijke aandacht geen genoeg maar toch ben ik zeker niet tevreden met mijn gewicht. Het lijkt alsof het me niks doet maar je moet eens weten. Zo heb ik menig dieet geprobeert en ben soms zelf met pillen aan de slag gegaan. Ik ben een expert op dieet gebied en zou voor een ander zo een plan kunnen uitschrijven dat gezond is en lekker. Ik kan de meest interessante gerechten op tafel zetten met minimale calorieen.

Was ik alleen maar zo streng voor mezelf dat ik mezelf echt een nieuwe levenstijl aan kon meten. Kijk, weet je wat er gebeurt als ik naar de mac ga? Ik eet daar niet meer dan een ander geloof me, maar iets in mijn bovenkamer zegt dan dat me gezonde dag toch al over is en ik me net zo goed vol kan stoppen met andere troep.

Zo ook anderhalve week geleden..... alleen deze keer is het niet bij een dag gebleven, ik ben namelijk blijven hangen en ben er al zeker 10 aan het schansen!  dus ging ik gister op de weegschaal staan en tot mijn schrok was is 3,5 kilo aangekomen. Ik dacht dit is gewoon niet mogelijk! Ik vandaag weer op de weegschaal en ja hoor 3.5 kilo nog steeds. Serieus ik kon mijn ogen niet geloven.

Ik ben tot de dag van wanneer het vreetfestijn begon 8 kilo afgevallen met veel moeite en daar is nu zomaar in nog geen 2 weken 3.5 kilo weer van terug. Ik kon wel huilen!

Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik het me echt niet toe kon laten om dit te accepteren, ik zal gezond eten. Kom op ik ben toch geen mietje! Kan het heus wel. Heb het niet over crash dieten even voor de duidelijkheid. Onder gezond versta ik tussen de 1200 en 1500 kcal per dag, genoeg beweging krijg ik op mijn werk. Gewoon netjes mijn fruit, zuivel en water tot me nemen elke dag.

Ik voel me zo levensloos nu, wat een impact het kan hebben op je lichaam.....

Zo dat moest ik kwijt!!!!

Morgen hoop ik het zonniger in te zien, ben wel echt van plan me best er voor te doen, het is gewoon zo zonde en ga me er ook niet beter op voelen!

Paulien
6/6/2009 08:19:03 am

Sorry, maar 1200/1500 kcal op een dag is echt niet genoeg! 2000 is toch een must en voor mensen die veel bewegen 2200!

ReplyLeave a Reply.