Picture
Laats heb ik mijn Liparazzi lipsticks van Eyeko.com binnegekregen die ik had besteld. Deze ga ik vandaag voor jullie reviewen. De set kost 15 pond voor 3 lipsticks wat dus best voordelig is en de set bestaat uit de kleuren Groupie, Rehab en A-Lister.

Ik zal het maar meteen vertellen. Koop deze lipsticks niet! Dit zijn serieus de slechtste lipstick die ik de laatste tijd tegen ben gekomen. Luister en huiver, hier komt een hele waslijst aan negatieve dingen. De verpakking is ok maar oogt een beetje cheap. Wat heel irritant is dat de kleurnaam niet op de verpakking is gedrukt maar alleen op het doosje, wat de meeste van ons dus weggooien. Het lampje heeft hetzelfde idee al die van de glosjes en werkt prima! Spiegeltje ook niks op aan te merken.

 Maar dan komen we nu bij de lipstick zelf. Hij is echt droog as hell. Serieus, de velletjes springen bijna van me lippen. Hij presteert het om je gladde lippen er als rozijnen uit te laten zien! Niet normaal. De geur is ook echt bar slecht, denk aan de lipstick die je oma vroeger gebruikte.

 Ook de kleuren vind ik nou niet echt iets om trots op te zijn. Ik heb ook een lipgloss die ook de kleurnaam 'rehab' draagt maar overigens wel een hele andere kleur is. Raar want het is van dezelfde lijn.....

Picture
De verpakking
Picture
Picture
Het Lampje
Picture
A-Lister - Rehab - Groupie
Picture
11/7/2009 02:58:23 am

Da's zonde... Ik vind de middelste swatch wel erg mooi. Misschien dat het met een lippenbalsem eronder nog gaat? Ik denk dat ik Eyeko maar laat voor wat het is..ook na het lezen van jouw mascara review. De Eyeko fatbalm zou wel goed zijn, maar is niks voor mij.

By the way....You're tagged!!!

ReplyLeave a Reply.