Picture
Kruidvat Eye make-up Remover pads op basis van olie geven een diepe reiniging. De speciale  formulering met plantaardige abrikozenpit olie voedt en verzacht de huid rondom de ogen. Verwijderd op zachte en snelle wijze alle (waterproof) oogmake-up. Geschikt voor alle huidtypen. €1,99 bij het kruidvat.
Even een korte review over deze superpads. Want ze zijn werkelijk waar geweldig!! Ik gebruik al enige tijd van die olie pads om mijn oogmakeup mee te verwijderen gevolgd door een andere reiniger, me dont like het vettige laagje en deze zijn echt de beste ooit gemaakt! Ze zijn een stuk dikker en grote dan de meeste pads (++), deze lijken meer op een watje die dan zoals de meeste op een verschompeld stukje katoen, en ze verwijderen echt alles. Oh ja en ze ruiken ook nog eens super! Ik raad deze iedereen aan. Wel een andere reiniger erna gebruiken want anders zie je wazig in de ochtend!
Picture
vergeleken met de 'ouderwetse' pad
12/21/2009 12:10:54 am

Fijn dat ze voor jou zo goed werken! Ik reageer alleen niet zo goed op olie in make-up removers, dus ik durf ze niet te proberen...

ReplyLeave a Reply.