Picture

De tuinen  Vitamine is een verzorgingslijn met voor ieder product een uitgekiend vitaminecomplex in de juiste dosering. Bevat geen kleurstoffen en is conserveringsvrij.

De tuinen anti-oxidant gezichtsverzorging is eigenlijk een lijn die voor elk huidtype goed is, vitamines zijn voor iedereen goed en zeker ook voor je huid.

Voor zolang ik weet heeft de tuinen deze lijn al in het assortiment maar heb er eigenlijk nooit naar gekeken, heb weleens een olie gekocht bij de tuinen maar nooit eens een cremepje of iets dergelijks.Nu liep ik een week geleden langs de tuinen en zag dat ze heel veel producten van eigen merk voor de helft hadden en dacht dat dit een goed moment was om het te proberen. De producten zijn zowiezo niet duur, het masker en de scrub waren rond de €7 en de creme rond de €9 als ik me niet vergis. Ik heb dus de helft betaald, volgens mij is de actie nog steeds aan de gang!Ben eigenlijk erg tevreden over de lijn, het is echt heel basic. Gewoon eerlijke goede producten voor je gezicht. De producten die ik heb geprobeert:

Repair Balsem (50ml)
Ondersteunt het herstel bij rimpels, littekenweefsel, ruwe en schrale plekken op het gezicht en lichaam. Bevat een optimale dosering vitamine E. Met kamille en sheabutter. Geschikt voor dagelijks gebruik, voor ieder huidtype.

Vind dit echt een fijn product, bij balsem dacht ik echt aan een butter of iniedergeval dikke volle creme maar niets van dit is waar. Integendeel, de balsem is heel erg licht. De substantie is het beste te omschrijven als een voedende cremegel. Gebruik deze vlak voordat ik mijn make up aanbreng, hij trekt namelijk erg snel in, over of onder mijn dagcreme, en voor het slapen gaan onder mijn nachtcreme.

Vitamine scrubcreme 75 ml
Zachte scrub voor gezicht en body. Reinigt door de dode huidcellen te verwijderen. Masseer de sruc zacht in, spoel het af met lauw water, reinig met vitamine cleansing lotion en breng de hydraterende  de tuinen hydro-dagcreme aan. Gebruik de scrub 2x per week. Geschikt voor alle huidtypen.

Gewoon een goede scrub, niks raars aan maar ook niks mis mee. Lijkt me niet zo goed voor een hele gevoelige huid want de scrubkorrels zijn toch wel erg grof. Je huid straalt en is baby zacht!

Vitamine masker 75 ml
Intensief reinigend en verzachtend. Stimuleert de doorbloeding breng het masker aan op een goed gereinigde huid en laat 20 minuten inwerken. Goed afspoelen met lauwwarm water. Verwijder eventuele restjes van het masker met Cleansing Lotion. Geschikt voor ieder huidtype. Gebruik het masker 1x per week.

Het eerste wat ik dacht was  'excuse me??! 20 minuten??!!' en toen bedacht ik me dat we eigenlijk maar verpest worden met al die 3 minuten maskertjes en dat het ook om de ontspanning gaat! Nou dat was ik zeker! Lekker 20 min me ogen dicht, viel bijna in slaap. Eerlijk is eerlijk mijn huidje was superzacht! Hij voelde ook behoorlijk zacht aan! Het enige is dat na het scrubben het een beetje prikte voor een minuutje maar heb dan wel het gevoel dat de scrub goed z'n werk heeft gedaan.

Eindconclusie is dat het echt fijne basic producten zijn, ze voelen erg vol en luxe aan. Top voor dat geld dus! Ze hebben wel allemaal een typische cremegeur, zo'n ouderwetse! Maar het zou de tuinen niet meer zijn als ze er parfum aan toe hadden gevoegd! Mij hoor je dus niet klagen! En mijn huidje ziet er na een weekje gebruik wonderbaarlijk rustig uit. Misschien is het dus toch waar, less is more....Er is trouwens een hele lijn hiervan, van serum tot handcreme en van nachtcreme tot ooggel! Misschien dat ik nog wel wat op pik!

3/29/2011 07:19:03 pm

There is no rose without a thorn.

ReplyLeave a Reply.