Naast de normale crystal clear drankjes (waar ik overigens fan van ben!!) komt crystal clear met shine. Eigenlijk hetzelfde idee als de normale crystal clear drankjes, namelijk bronwater zonder koolzuur met een lekker smaakje zonder calorien! Wat nieuw aan deze wonderwatertjes is dat ze extra ingredienten bevatten die goed zijn voor je huid zoals B-vitaminen en aloe vera.

In japan en omstreken is het al een trend om dingen aan voedsel en drank toe te voegen om er mooier van te worden en dit begint langzaam ook in nederland te komen. Zal er bnnenkort een artikel over schrijven!

De drankjes zijn er in 2 smaken namelijk cranberry vlierbloesem en appel jasmijn. Dit klinkt vreemd, die bloemen in je water maar het is juist heel lekker! Mijn favoriet is cranberry vlierbloesem. Ze komen in literflessen en zijn bij de grotere supermarkten te koop. En ja je voelt je echt goed als je dit drinkt, je krijgt het gevoel alsof je heel gezond bezig bent!

Om de drankjes te promoten heeft crystal clear ook een website de lucht in gegooit waar je onder andere een shine naar iemand kunt sturen (soort van e-card, best leuk!!) Ook staan er acties op de website

PictureLeave a Reply.