Picture
The Crescent Row fragrances are based on a fashionable strip of flats in Bath, England, which serve as home to several imaginary gals. Their lives are filled with laughter, gossip, and seduction; and each scent, bottle, artwork, and name was created to reflect the fascinating protagonists.

Niet zo heel lang geleden kwam benefit uit met 3 nieuwe geurtjes die je alleen al voor de verpakking zou aanschaffen. Crescent row is gebasseerd op de dure huizen op de 'crescent row' gelegen in engeland. De collectie bestaat uit 3 geuren die een personage moet voorstellen. Ze hebben 3 heel verschillende personage verzonnen en je kunt een miniquiz doen op Benefitcosmetics.com om te zien welke het beste bij je past, ik raad je aan om gewoon op je neus af te gaan by the way. Je kunt uit de volgende types kiezen:

Laugh With Me LeeLee
Her playful wink and mischievous smile,
the flirtatious side of her innocent style.
No thought or worry of what's meant to be,
first laughter, then love "...along came LeeLee."


My Place Or Yours Gina

Gina lives to seduce to tempt and flaunt,
and knows you should always get what you want.
So sinfully sexy her allure is unjust,
but as they say..."all's fair in love and lust."

Something About Sofia She lives in a dream more dazzling than fiction,imaginary yet real she defies all prediction.An incredible girl Sofia draws you right in,
to where the everyday ends "and magic begins..."

Ik heb twee geurtjes uit de collectie namelijk Laugh with me LeeLee en My Place or yours Gina... Sofia vond ik niet zo een hele bijzondere geur maar zit nog te twijfelen om hem toch te kopen om het compleet te hebben. Deze geurtjes zijn trouwens de enige die ik in het doosje bewaar. Ze zijn echt te schattig om weg te doen er is veel zorg besteed aan de verpakking en ja ik ben het type dat voor verpakkingen valt ;)
Picture
Picture
LeeLee is een wat lichtere bloemige geur, niet ouderwets bloemig maar ik kom net uit de douche bloemig, ik vind het een echte lente geur. Gina is wat zwaarder en ik vind het vooral geschikt voor in de avond, hij is toch best zoet... een echte vrouwelijke geur, ik krijg veel mannelijke complimenten als ik deze draag. De geuren kosten 36 euro per stuk en ze komen in 1 maat (30 ml). Te koop bij de Sephora
12/7/2012 02:22:29 am

I am in love with this scent. I find myself reaching for more than my other perfumes.

ReplyLeave a Reply.