Picture

2nd Love is the creation of a 2nd generation cosmetics company based in sunny Los Angeles, California.  We are currently creating and developing quality cosmetics with innovation and style.  We offer a growing line of products that suit all skin types and ages. 

Our website is now featuring our Baked Powder Collection: soft and sheer powders that provide flawless coverage and intense color.  Enjoy!


2nd Love is een amerikaans merk wat ik pas ondekt hebt die voornamelijk gebakken producten hebben. Door het speciale bakproces in een oven bevat het product vaak veel pigment maar ze zijn wel wat duurder omdat er meer werk in zit. Mac heeft ook baked powders, denk hierbij aan Mineral skin finishes. Ik hoop ook dat dit een goedkoper alternatief zal zijn voor de best wel prijzige Mac poeders. De collectie bestaan uit oogschaduw, blush en bronzer en ik ga de laatste twee voor jullie testen!
Picture
Picture
Oordeel: Op zich zijn het fijne producten Ik had gehoopt dat de marble blushes vergelijkbaar waren met die van mac, ze zijn een stuk matter dan ik dacht met hele fijne glitters, Als je van natuurlijke blush houd zou je deze mooi kunnen vinden ik vind ze alleen het geld niet waar. Ze kosten $11 per stuk.

Over de Glow 'N Bronzer ben ik meer te spreken. Deze geeft echt een mooie glow af met niet al teveel glitters. Het zou mijn mineralized skinfinish kunnen vervangen! Hij is niet hetzelfde maar hij doet z'n werk prima! Mijne was helaas gebroken bij de verzending. Hij kost $14.
Beide producten zijn te koop op Nonpareil boutique .
7/5/2009 02:46:17 am

Wouw die lipsticks lijken me echt fijn haha! ik denk dat ik er ook een ga bestellen om te proberen! :)

Reply
7/5/2009 02:47:00 am

oeps.

dat moest dus bij de la lipsticks :)

Reply
7/6/2009 09:25:07 pm

Haha kan gebeuren!!

Reply
7/20/2009 06:11:33 pm

Mooie vorm van lippen heb je :) De kleuren zijn ook erg mooi! Secret Admirer - Een bubblegum pink, is echt wel m'n favoriet ^^

ReplyLeave a Reply.