Picture
Picture
Every gal needs her calcium, and there's no better way than with this delicious bath coctail. Honeycat has created this sensuous Milk Bath. Chock full of Coconut Milk Powder, Honey Powder, Yogurt Milk Powder, and skin softening Milk Proteins. Add to the mix, vitamin E, and Shea Butter...ooh La La! This milk bath is sinfully, delicious and extra rich. So sit back, indulge, and have a nite cap on me. Now this is what I call slipping into something more comfortable.
Honeycat Warm Milk Martini
Wat is het: Een vochtinbrengend bad poeder.
Kleur:
Gebroken Wit
Geur: Hij komt maar in 1 variant
Waar te koop:Honeycat Cosmetics
Prijs: $20.00 (€14,70)
Picture
Wat ziet het oog? Een plastic doorzichtige fles met mooi roze glimmend logo. Er is veel aandacht besteed aan de plaatjes en het lintje om de hals is echt te schattig. Een flesje voor de girgly girls onder ons! Ik wordt er iniedergeval erg blij van! Er zit een inhoud in van 265 Gram.
Picture
Wat ruikt de neus? Wowwww wat is deze geur goddelijk!!!! Serieus ik denk niet dat ik ooit iets beters heb geroken als dit! Ik was zo ontzettend aangenaam verrast hierdoor! Het is moeilijk te omschrijven maar ik ruik een soort van zoet versgebakken deeg, en dan niet zo'n neppe chemische geur maar een lekkere zachte cake met kilo's boter erin. En dan nog 10x zo lekker. Ook ruik ik ergens in de verte iets van amandel en kokos. De kokos kan zeker kloppen want dit is een van de ingredienten. Er staat ook op de verpakking dat er limoen in moet zitten maar die kan ik niet vinden eingenlijk. Wat ik totaal niet erg vind. Het is een erg  warme geur en zou hem aanraden voor in de winter om daarna lekker onder de dekens hete choco te drinken ;)
Hoe gebruik ik het? Er staat eigenlijk alleen op dat je het in bad moet sprinkelen. Geen hoeveelheden ofzo, best wel raar eigenlijk. Ik heb mijn bad vol laten lopen met goed warm water en heb zo'n 1/4 van de fles erin gegooit. Het poeder begint licht te schuimen en wat ontstaat is een melkachtig bad. Er zitten wat klonten in van samengekleeft poeder maar die moet je gewoon even pletten! De heerlijke geur komt je te gemoed!
Wat voelt de huid? Ik heb de poeder getest zonder toevoegingen (meestal gebruik ik een neurtrale badschuim bij bijvoorbeeld bath bombs omdat ze meestal niet genoeg voeden) in mijn bad en mijn huid was superzacht hierna! De geur blijft heel lichtjes hangen maar je kunt gewoon parfum gebruiken, al is dit wel erg zonde natuurlijk!

- Eindoordeel -

Ik moet toegeven dat het een wat prijziger product is maar ik kan jullie met zekerheid zeggen dat dit het dubbel en dwars waard is! Ik ben eerlijk ik had dit product nooit aangeschaft als ik het niet toegestuurd had gekregen omdat de melkbadpoeders die ik heb gebruikt eigenlijk vrij weinig deden voor mijn huid. Nu heb ik zo iets van hoe heb ik dit ooit kunnen missen. Dit is echt my new favourite thing at the moment!!! Ik zit er zelfs aan te denken om in te slaan, zo hebberig wordt ik ervan!
2/19/2010 06:45:31 am

Kon ik maar stiekem wat poeder komen lenen van je! :) (waarom klinkt dat fout haha)

Reply
2/19/2010 06:55:38 am

Het witte poeder van de (bad)goden lol

Reply
2/19/2010 11:01:19 pm

Dat klinkt echt heel lekker!

Reply
An
2/20/2010 06:06:44 am

Ik had gelezen dat jij een donatie had gedaan voor de Beautybox van Linda mischien een domme vraag
maar heb je nog iets over :$

ReplyLeave a Reply.