Picture
Prijs: €29,95. Nu 50 % korting.
Stem uw afslankprogramma af op het dag-nachtritme van uw lichaam:

overdag zorgen groene thee, groene koffie, guarana en maté ervoor dat de opslag van vetten wordt tegengegaan.

’s Nachts krijgt uw lichaam ‘actieve rust’: citrus aurantium en groene thee verlengen de vetverbrandende werking. Artisjok en rozemarijn bevorderen de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

72% van de vrouwen is tevreden over de werkzaamheid van dit product na 1 maand gebruik.
Tevredenheidstest uitgevoerd onder 29 vrouwen.
Picture
Ik gebruik ze nu ongeveer een week dus 1/4 van de totale kuur. Natuurlijk kan ik niet echt zeggen of ze al werken omdat je echt de kuur af moet maken. Verder ben ik ook niet streng aan het lijnen ofzo :)

Mijn bevindingen zijn positief na een eerste week. Ten eerste zijn deze pillen natuurlijk. En vind het aangenaam dat je geen pillen mee hoeft te nemen overdag. Je neemt s'morgens 2 dag pillen (rood) in en voordat je gaat slapen 1 nacht pil (wit) Geen pillen voor een maaltijd dus, wat bij de meeste wel is.

Wat mij opviel is dat ik totaal geen vervelende bijwerkingen heb tot nu toe. Ik denk dat ik gevoelig ben voor producten met caffeine (van red bull aan de race lol) maar de groene koffie in deze pillen lijken mijn darmen te accepteren :)

Ook heb ik voor mijn gevoel stukken minder honger op een dag. Ik voel me niet totaal uitgehongerd als ik van mijn werk kom. Pluspunt dus!

Nog iets wat mij opviel (beetje nasty) is mijn urine. Hij is donkerder van kleur (ondanks genoeg water op een dag) en moet vaak naar het toilet. Eigenlijk logisch als je lichaam niet alle vetstoffen opneemt moet het toch ergens uitkomen.

Uiteraard update ik na de maand gebruik maar so far so good.
w
5/1/2010 07:32:16 pm

uhm...
vet verlaat je lichaam dus absoluut niet via de urine.

Reply
9/16/2010 11:22:56 am

Love is ever the beginning of knowledge as fire is of light.

ReplyLeave a Reply.