Picture
Ik was al erg tevreden over de producten van Nail Tek en heb dus daarom bij mijn laatste bestelling ook de 10-speed besteld. Dit is dus een goedje met een pincet wat je op natte nagellak kunt druppen en het dus meteen droogt.

Wat Nail Tek zegt:
Nail Tek 10-SPEED

Professional quick polish drying drops

Thoroughly dries polish to a smooth, hard & shiny finish in 5 - 7 minutes.  Conditions cuticles without leaving greasy film. Applied over polish it prevents polish from smudging or scratching while polish is drying.  Great for pedicures too.

Picture
Picture
En hoe heb ik ooit zonder kunnen leven! Ok het droogt je nagels niet volledig. Maar het totale uithardingsprocess wordt wel versnelt. En je nagels krijgen een superglans! Je kunt zeg maar na 2 minuten over je nagels wrijven zonder ze te beschadigen. Na zo'n 30 min zijn ze volledig droog! (normaal bij mij zo'n 1,5 uur) Top dus! Een flesje van 15 ml waar je heel lang mee doet kost $4.99 op transdesign.com
1/14/2010 11:56:29 pm

Oh die gaat op mijn wishlist bij de volgende transdesign order, goede tip!

Reply
1/15/2010 12:12:35 am

KLinkt veelbelovend en is een stuk goedkoper dan OPI drip 'n dry wat denk ik op hetzelfde principe neerkomt als ik dit zo hoor. Zodra m'n drip 'n dry op is, ga ik deze uitproberen. Zeker goeie tip!

Reply
1/15/2010 02:46:29 am

Ik had trouwens nog wel een vraagje. Bevat de 10-speed ook Jojoba olie? Kun je dat eens checken op de verpakking? De drip 'n dry van OPI wel namelijk. Da's toch weer verzorging voor je nagels (naast waarschijnlijk veel chemische troep ;-) )

Reply
1/15/2010 03:21:06 am

Ik heb het doosje niet meer en op het flesje staan geen ingredienten. Kan het dus niet met zekerheid zeggen. Er zit wel iets van olie in aangezien er een miniscul laagje op je nagels blijft zitten

ReplyLeave a Reply.