Picture
Kruidvat Pure & Nature Anti Age Eye Cream
Wat is het: een oogcreme
Waar te koop: Het Kruidvat
Prijs: €3.99
Ik gebruik deze oogcreme nu zo'n twee weken en hij heeft me echt verrast! De oogcreme komt uit de redelijke nieuwe lijn van het kruidvat genaamd: pure & nature. Zoals je al kon raden bestaat deze tamelijk kleine lijn uit een aantal producten (o.a. gezichtsverzorging) die vrij zijn van synthetische concerveringsmiddelen.

Kruidvat pure & nature anti age eye cream  is speciaal ontwikkeld voor de tere contouren rondom de ogen  van de rijpere en ouder wordende huid. Het toegevoegde ginko biloba extract beschermd de huid tegen invloeden van buitenaf en helpt de vroegtijdige veroudering tegen te gaan. de combinatie van het natuurlijke orchidee extract en het huideigen bestanddeel co-enzym Q10 draagt bij aan de energietoevoerin de cellen en ondersteunt de celfuncties. Vitamine E hersteld en verbetert de elasticiteit van de huid.

Een hoop goede ingredienten zie ik voorbijkomen! Geen idee of het allemaal zo is zoals hun zeggen maar wat ik wel weet is dat het ontzettend goed werkt voor mijn droogtelijntjes ook heb ik erge verkleuringen rond mijn ogen die echt een heel stuk minder zijn geworden. Het is allemaal glad en gevoed! Ook nog een mooie bijeenkomst is dat de oogcreme ontzettend lekker ruikt! misschien het orchidee extract? Het ruikt namelijk lekker fris bloemig. De substantie is vol maar smeert makkelijk uit en is binnen no time opgenomen door de huid. Voor een fleurige witte tube van 15 ml betaal je €3,99. Een koopje dus!
3/28/2010 04:56:48 am

Oeh, klinkt goed :) Ik heb ook zware verkleuring onder mijn ogen, dus mss helpt het mij ook. x x

Reply
3/28/2010 06:36:10 am

Hier was ik benieuwd naar, dus bedankt voor de review!
Ik ga hem ook halen denk ik. Ik heb nu een potje van Kruidvat, maar daar ben ik niet tevreden over.

Reply
3/29/2010 01:36:39 am

Wow dat klinkt goed. Ik zoek nog een fijne (vettere) oogcreme voor in de nacht. Ga deze toch maar eens halen.

Reply
gerda
10/18/2010 04:02:08 am

hello:-)
ik heb heel de reeks anti - age van pure & natur aangekocht,
ik ben zoals ik altijd doen ... de ingredienten afzonderlijk gaan opzoeken op het internet, en één voor één zijn het allemaal volwaardige oliën, die veel te bieden hebben zoals vb: advocado olie, die er voor zorgt dat de aanmaak van collageen aanzienlijk verhoogt, een must als je huid al wat ouder wordt, om maar één te noemen van al de andere goede oliën en hun opbouwende verzachtende eigenschappen ... en dat voor een lage prijs ongelofelijk, ik heb jaren de producten van laveré gebruikt, ook volwaardige natuurcosmetica
(maar wel 3x zo duur ), ik was ten einde raad toen het niet meer
verkocht werd, ik ben echt lang op zoek geweest naar een gelijkaardig betaalbaar natuurproduct .... en bij deze... heb ik het gevonden echt !!! de moeite waard :-))))

ReplyLeave a Reply.