Picture
Bij mijn laatste posh brats haul kreeg ik 3 shampoo samples cadeau en heb de cap n jack getest vandaag! Lees mee wat ik er van vond!
Picture
We all love the man who inspired this romantic fragrance blend. A lovely mix of briny ocean,fresh air, aged deck wood, tropical blooms & lush island fruits.
Stunning conditioning formula packed with moisture from aloe vera, golden jojoba & cocoa butter. Ultra concentrated, it only takes a wee bit!
Het eerste waar ik het over wil hebben is de geur. En die is echt goddelijk! Een heerlijk zomergeurtje en je haren blijven erg lang na ruiken. Wat het precies is? Lekker fris en ruikt zowiezo een vleugje kokos. Kan hem niet goed omschrijven maar ik krijg er een tropisch gevoel bij :)

Je hebt echt maar een klein beetje nodig om voldoende schuim te creëren. Ik was een beetje sceptisch over het feit dat ik nu dus een shampoo ga gebruiken zonder conditioner die mijn haar echt nodig heeft maar goed.

Ik kwam inderdaad moeilijk door mijn haar heen toen het nog vochtig was maar heb het goed doorgekamt en daarna mijn haar in een losse knot gedaan (onder het nom van ' lekker makkelijk'.

IK haalde de knot er later uit en er kwam een zachte glanzende volle bos vandaan. Het leek wel of ik een carmenset had gebruikt. Ik was er echt van onder de indruk. Ik raad deze ook zeer aan voor mensen met fijn haar!

Het is even vervelend met klitten maar ben er toch erg tevreden over. De full size kost 4.50 pond en is te bestellen op poshbrats.com
4/27/2010 06:53:30 pm

Klinkt goed!

ReplyLeave a Reply.