Picture
Vandaag even een kleine review over deze bubble bar. Hij is te koop bij Posh Brats en is door hun zelf gemaakt. Hij kost 3 pond.
Honey is her business...when she's not cross-dressing as a ladybug anyway. Cute aside...this is some heady gorgeous stuff! Errrr, HONEY (of course), crushed sugary honeycomb candy, oatmeal swirled with brown sugar, crushed Bourbon vanilla beans, a touch of malted milk and, of course......MORE honey!!! This bar has added oatmeal to soothe the skin and is drizzled with honey scented glycerin.
Picture
Ik heb de bubble bar getest en ik twijfel een beetje wat ik er van vind. Ten eerste vond ik hem niet heel aantrekkelijk verpakt, eigenlijk moet ik niet naar de verpakking kijken maar dit kan mij wel beinvloeden bij het kopen helaas.

Ik heb dus de bubble bar in z'n geheel in het bad gemikt (weg met de helft is genoeg, gewoon genieten :) en wat mijn opviel is dat hij niet echt bubbeld uit z'n eigen. Hij smelt eerder met het water zoals een melk poeder, maar even met je handen erdoor heen en hallo bubbels!! Een mooi creme laagje ontstaat over mijn bad water :) ziet er lekker uit!

Helaas vond ik de geur wat aan de zwakke kant. Ik kan begrijpen dat veel mensen dit prettig vinden maar ik houd wel van een lekker stevig parfum! dus iets sterker was wel gewenst.

Deze bubble bar is verder prima van kwaliteit, te vergelijken met lush! Zoals bij de meeste bubble bars heb ik toch iets baby olie erbij gedaan omdat mijn extreem droge huid het anders niet zo fijn vind.

Hij doet wat hij moet doen dus maar ik ben niet super onder de indruk! Hij maakt gewoon zijn geld waar!
3/15/2010 01:54:32 am

jammer want hij ziet er juist wel erg lekker uit :(

Reply
3/15/2010 02:18:12 am

Hey, leuke site heb je :)
Hij ziet er wel heel lekker uit. Jammer dat hij niet zo 'erg' rook. Ik vind het altijd fijn om de geur heel erg te ruiken, ook als ik weer afgedroogd en in pyama ben, heerlijk!

Reply
3/15/2010 02:31:37 am

Jammer dat de geur niet zo sterk aanwezig is, want daar baseer je toch vaak je keuze op als je iets koopt. x

Reply
3/15/2010 02:32:18 am

Thx roxanne!

Ja als de geur iets sterker was geweest had hij al meer wat voor mij geweest

Reply
3/15/2010 06:33:48 am

Wat een fantastisch idee om baby olie in je bad te gooien! Helemaal niet aan gedacht. Ik heb een onzettend droge huid em genoeg baby olie in huis (voor baby, maar waarom ook niet voor mij??) Bedankt voor deze gouden tip! Ohh enne...goeie review!

ReplyLeave a Reply.