Ik wil jullie vandaag vertellen over een zonneproduct wat ik laatst ondekt hebt die zeker in mijn top 10 staat. Ik heb het over de Hawaiian Tropic beach balm spf6.

Picture
Als je een goede kleur hebt opgebouwd is de nieuwe Beach Balm een heerlijk hydraterend product dat het bruiningsproces versnelt. De fijn smeerbare balsem met de vitamines A, C en E voedt de huid en zorgt voor een exotische kleur. Dankzij een unieke mix van kokosolie, bètacaroteen en mangoboter bouw je met dit product een diepe en langdurig bruine huid op. Hawaiian Tropic Beach Balm is voor echte zonaanbidders die al een flinke dosis zon hebben gehad. Het heeft namelijk géén beschermingsfactor. Voorzichtigheid geboden dus!

De beach balm is dus bedoeld voor een voorgebruinde huid, je zult zeker verbranden als je zo bleek bent als dat ik was want het is een soort olie substantie wat er om bekend staat het bruiningsproces te versnellen. In de pot ziet het er hard uit maar zodra je het uitwrijfd smelt het op je huid. Het is een lekkere grote pot van 200 ml en het ruikt echt heerlijk. Als je van kokos houd moet je deze zeker proberen. Het ruikt een beetje naar dat kokosvet van palmers voor je haar. Het product zorgt er voor dat je huidje goed gevoed is tijdens het zonnen en dat je kleur langer blijft hangen. En dat is wat we willen met de geringe hollandse zon uurtjes die we per jaar hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat alleen de geur me al naar tropische sferen brengen, ja heb een lekker alcoholisch drankje genomen en de radio aangezet. Ik was helemaal in m'n element :) Mijn favo zonneproduct so far.... Nog wat fototjes voor de geintresseerden:
Picture
Picture
Instant zomergevoel in een potje :)
Picture
Picture
Ik was trouwens al lang op zoek naar deze pot maar kon hem niet meer vinden toen het zomer werd. Ik heb gemerkt dat de meeste drogisterijen het merk wel verkopen maar dit product niet. Heb hem na een lange zoektocht toch gevonden bij de etos, maar kwam er vandeweek achter dat hij ook op drogisterij.net te bestellen is voor €13.95 wat ik een prima prijs vind voor het product. Overigens zag ik nog 2 aantrekkelijke artikelen namelijk een aftersun bodybalm in zo'n pot die naar limoen ruikt en een lipgloss met factor 25. Denk dat ik die maar binnenkort ga bestellen :)
Claudia
5/24/2010 11:05:42 pm

Ik weet toevallig dat ze hem bij de Etos verkopen, en ik dacht ook bij de Kruidvat. Maar dat weet ik niet zeker!

ReplyLeave a Reply.