Eindelijk weer een essence collectie die mijn intresse wekt, de made with love collectie heeft een hoog  'juicy couture' gehalte maar springt er wel uit met wat leuke producten en zeg eerlijk de verpakkingen zijn te cute!
Picture
vier kleuren voor 1 geweldige oogmake-up: de perfect op elkaar afgestemde kleuren geven je ogen extra nadruk. dankzij het subtiele glanseffect, zien je ogen er niet alleen verleidelijk uit, maar bovendien ook fris en stralend! de twee quattro oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar in de kleuren 01 in love en 02 love2.
Picture
gewoonweg “made with love”! dankzij de speelse decoratie met veertjes. dit wordt zeker een van de favoriete accessoires van dit seizoen! de zachte textuur helpt om een precies lijntje te trekken, voor die onweerstaanbare blik. geef je oogmake-up de perfecte finish met het oogpotlood, verkrijgbaar in drie trendy kleuren  01 in love, 02 love2 and 03 love affair.
Picture
vol glamour en stijlvol - dat is de look van de trendsetters deze herfst. met de vloeibare eyeliner trek je in 'no time' een mooi, precies lijntje. subtiele metallic glittertjes geven net dat beetje sprankeling aan je ogen. de liefde van jouw leven komt nu zeker op je pad! verkrijgbaar in drie kleuren: 01 in love, 02 love2 and 03 love of my life.
Picture
bijna om op te eten, zo lekker! de cremige lipgloss laten je lippen geweldig glanzen, lekker ruiken en smaken. voor zoenbare lippen... verkrijgbaar in twee kleuren: 01 in love and 02 love2.
Picture
alsof je gekust bent door de liefde zelf: je wangen krijgen een prachtige gloed dankzij deze innovatieve, vloeibare blusher. de blusher kan druppelsgewijs worden aangebracht op je wangen met de speciale applicator. voorzichtig uitwrijven voor een gezonde, frisse look. je kunt de blusher ook gebruiken als lipgloss om je lippen een zachtroze glans te geven. een absolute 'must have' die niet mag ontbreken in de make-up tas dit seizoen!
Picture
Picture
twee onweerstaanbare geuren maken dat "made with love" feeling helemaal compleet! vooral door de opvallende verpakkingen zijn deze parfums ware sieraden voor je badkamer deze herfst! verkrijgbaar in de geuren 01 love game en 02 secret love.
Picture
vanaf september staan ook je nagels in het teken van de liefde. er zijn twee mooie, dekkende nagellakken en een nagellak met metallic effect; zo wordt je styling van top tot teen "made with love". Verkrijgbaar in 01 in love, 02 love2 and 03 love of my life.
Picture
perfect voor alle 'style-queens; een fluwelen make-up tasje waarin je al je favoriete beautyspulletjes kunt bewaren. zelfs onderweg kun je je "made with love" look bijwerken. praktisch en vooral ook erg mooi!
perfect voor alle 'style-queens; een fluwelen make-up tasje waarin je al je favoriete beautyspulletjes kunt bewaren. zelfs onderweg kun je je "made with love" look bijwerken. praktisch en vooral ook erg mooi!Leave a Reply.