Picture
Picture
Ik zag ineens heel veel filmpjes op youtube waar er werd gesproken over nieuwe items uit de studio lijn. Ze hebben de goed ontvangen budget lijn uitgebreid met onder andere blushes en oogschaduws. Je moet maar eens op youtube kijken voor de veelbelovende meningen. Het schijnen echt top producten te zijn!  Ik  wordt er in iedergeval erg hebberig van en dat is helemaal niet erg voor de prijs! Ook zijn de verpakking heel chic en ogen alles behalve cheap. Het is te vergelijken met nars verpakkingen. Helaas zijn de producten alleen nog leverbaar op de amerikaanse site maar kijk maar eens op de makeup mix shop website voor een deel van de collectie. Wat staat er op jou wishlist?

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
8/31/2009 08:31:09 am

ziet er leuk uit zeg! vooral de oogschaduw en blushes!!

Reply
charlotte
8/31/2009 11:29:46 pm

die oogschaduws en die blushes idd.

Reply
9/1/2009 03:19:37 am

Ja de blushes wil ik allemaal wel hebben eigenlijk voor dat geld. En vind het leuk staan in mijn stash als ik meerder stuks van 1 soort heb. i'm weird... :)

Reply
9/1/2009 10:23:05 pm

Ik zou wel alle oogschaduws en alle blushes willen en de eerste twee bronzers zien er ook mooi uit! Hoop dat ze binnekort wel verkrijgbaar zijn voor de nederlandse kopers!

ReplyLeave a Reply.