Picture
Vandaag heb ik mijn aller eerste award in onvangts mogen nemen. Ben zo blij :) Ik heb hem gekregen van Xibalba, heel erg bedankt iniedergeval. Je hebt echt mijn dag gemaakt!
De regels:

1. Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
2. Zet de award op je blog.
3. Link de persoon die je heeft genomineerd.
4. Deel 7 interessante facts over jezelf.
5. Nomineer 7 andere bloggers.
Zeven weetjes about me :) (misschien niet erg boeiend maar goed)

-  Ik schaam me soms over mijn little addiction voor beauty stuff, het is gewoon zo dat de meeste het niet begrijpen. Ik noem mezelf verzamelaar lol.

- Ik kan erg bang worden van horror's maar kan het nooit laten ze te bekijken met als gevolg dat ik meestal dagenlang soms wekenlang last heb van slapenloosheid.

- Ik kan niet met geld omgaan. En niet dat ik af en toe teveel voor mezelf koop maar het geld brand en dat kan me soms in de problemen helpen.

- Ik heb een angst voor etenswaren die over de datum zijn. Ik check altijd de datum tot vervelends toe en als ik erachter kom dat ik iets heb gegeten dat ook maar 1 dag over de datum is ik er de hele tijd aan denk dat ik ziek wordt en dus ook echt geloof dat ik me niet lekker voel.

- Ik ben erg slodig op mijn kamer. Ik moet dus een weg vrij maken van kleding om mijn bed te bereiken.

- Internet shopverslaafd........

- Tot grote vreugde van mijn vriend heb ik naast beauty ook een grote passie voor koken :)
En dan nu de ladies die het verdienen:

- Xibalba -  Je krijgt hem zowiezo terug! leuke blog die ik zeker 3 a 4x per week bezoek. Handige duidelijke posts en vooral ook mooie oogschaduw looks!!

- Pretty Budget - Mijn favo belgische blog! Elke is recht door zee en erg grappig. En  ze deelt net als mij een fascinatie voor de Hema lol .

- LiveLifeGorgeous - Echt een hele mooie vormgegeven blog. Vind vooral de foto's mooi scherp, goede swatches en de filmpjes zijn super!

- Deltacephei - Heeft al 4 awards gekregen en dat is niet voor niks!

- BeautyLab - Serena maakt de mooiste zeepjes en haar filmpjes + posts zijn ubercool!

- Beautyfeaksz - Erg mooie kwaliteit foto's en handige reviews van mac tot essence!

- VeraCamilla - Gewoon een supermeid! Leuke haul en tutorial filmpjes ook heeft zij een boyspanel tot beschikking. Hoe koel is dat :)
2/1/2010 10:52:29 pm

Leuk dat je er zo blij mee bent :D
En bedankt voor jou nominatie :)

Reply
2/9/2010 08:31:22 am

nogmaals bedankt, is erg lief van je! ^^ en je verdiende hem zelf ook :)

Reply
9/14/2012 12:38:59 pm

I especially found it interesting. For this matter, once I discussed with one of my friends, not only about the content you talked about, but also to how to improve and develop, but no results. So I am deeply moved by what you said today.

Reply
9/14/2012 12:39:27 pm

Good share, you topic is very great and useful for us…thank you. I just like the approach you took with this subject. It isn’t every day that you discover something so concise and enlightening.

ReplyLeave a Reply.