Picture
Vandaag een lakje van de nieuwe Resort collectie die uit is gekomen deze lente. Een prachtige kleur vind ik! De substantie is een beetje jelly/waterig en had dus beter 3 laagjes aan kunnen brengen. Goed om te weten voor de volgende keer!

 
Picture
Een tijd geleden kocht ik wat Etude house producten. De review van de blush kun je hier vinden. Vandaag review ik de Fresh Cherry Tint in kleur #3 Peach (mijn favoriet). Het doosje weer erg leuk! Een elfje met een kers. How cute!!

 
 
Picture
Ik weet dat ik nog lang niet alles heb gereviewd van mijn twee vorige bestellingen van Posh Brats. Heb Toch weer een bestelling geplaats omdat ik de scrubs wilde proberen, naast villainess scrubs verkopen ze namelijk ook zelf gemaakte scrubs waar ik erg benieuwd naar ben. Kijk mee!

 
Picture
Dit voorjaar kwam NYX Cosmetics met een aantal mooie nieuwe producten. Waaronder deze Lip Lacquer pots. Schattige kleine potjes met leuke kleurtjes! En voor de prijs van $6 kunnen we ze altijd proberen uiteraard.
Picture

 
Picture
Etude house is een Koreaans merk dat al een tijd mijn aandacht trekt. De producten zien er mooi uit, het is jeugdig en betaalbaar. Onlanks kwam ik het merk voor een erg mooie prijs tegen op ebay en heb toen wat spulletjes besteld. Vandaag review ik de Peach Beam Blusher in de kleur Peach Beam voor jullie.

 
Picture
Mijn lakjes van de Essie resort collectie zijn binnen! Ik heb splash of grenadine laten liggen omdat ik die mij niet erg aansprak. Verder vind ik deze collectie GE-WEL-DIG!!!

 
Picture
Body America organics is made with 72% Aloe Vera juice.  The body butters and lip butters are designed for all skin types.  They come in four gorgeous flavours and are fast absorbing and long lasting.  These beauty products are a wonderful indulgence and you will love the packaging.

 
Picture
Picture
Dit is het resultaat van een date met mijn lover ebay :P ahhhhhh vind het zo rustgevend... Dit is wat er onderweg is :)

 
Picture
Surfend in beautyblog land kwam ik deze webshop tegen die ik graag met jullie wil delen. Je kunt hier namelijk prachtige sieraden bestellen, gewoon lekker makkelijk in nederland, voor betaalbare prijzen. Ik zette mijn favorieten op een rij!